Το ΚΚΕ καλεί τους λαθραίους μετανάστες σε... εξέγερση!


Την ώρα που άλλα κόμματα δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες το ΚΚ Ελλάδος επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στους ξένους, που πρακτικά έχουν εισβάλει στη χώρα. Μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο φεστιβάλ, εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες που οδηγήθηκαν με «τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών» υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντίθεσή της στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.



Δηλαδή κατά την γ.γ. του ΚΚ Ελλάδος, οι πρώτοι μετανάστες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες συνέρευσαν στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μετά την πτώση του κομμουνισμού ήρθαν εξαιτίας και των «φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων», αλλά και της πείνας όπως και διωγμών, καθώς πόλεμος δεν υπήρξε. Έτσι κατά την Αλέκα Παπαρήγα ο κομμουνισμός που επικρατούσε στις χώρες αυτές ήταν ένα «φασιστικό και δικτατορικό καθεστώς».

Με  άλλα λόγια ακόμη και άνεργοι λαθρομετανάστες, αλλά και αυτοί που εργάζονται έχουν το δικαίωμα κατά το ΚΚ Ελλάδος, να ξεσηκωθούν κατά της Αστυνομίας –γιατί κατά το ΚΚΕ η Αστυνομία είναι κρατικός μηχανισμός καταστολής- και χωρίς να διευκρινίζεται το μέγεθος του αγώνα αυτού. Έτσι όποιος λαθρομετανάστης εισβάλει στην Ελλάδα, μπορεί να ανά πάσα στιγμή να ξεσηκωθεί ενάντια στο Ελληνικό Κράτος ενάντια στους ίδιους τους Έλληνες στην ουσία! (tromaktiko)

Paulitos



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35