«Η Γοητεία της Ανατολής», έχει όνομα. Charme d’ Orient


Η Charme d Orient, είναι μία Γαλλική εταιρεία που παράγει φυτικά και βιολογικά καλλυντικά. Ιδρύθηκε το 1996 από την κυρία Jasmina Jerroug και μέχρι σήμερα έχει μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης. Τα εργοστάσια της εταιρείας βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από το Παρίσι, ενώ οι πρώτες ύλες των προϊόντων εισάγονται από το Μαρόκο, Συρία, Αίγυπτο και Αλγερία. 



Οι πρώτες ύλες προέρχονται από φυτά, δέντρα και ορυκτά όπου μετά από ειδικές μεθόδους επεξεργασίας δίνουν τα πολύτιμα συστατικά τους που χρησιμοποιούνται για την τελική παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας. Η κυρία Jerroug (Ζερούγκ) καθοδηγούμενη από μία έξαρση δημιουργικότητας και πάθους, ακολούθησε την επιθυμία της να ξαναβρεί τα αρώματα, τις γεύσεις και τις τελετουργίες ομορφιάς, των γυναικών που γέμισαν την τρυφερή παιδική της ηλικία στην απέναντι όχθη της Μεσογείου. Οι γυναίκες της Ανατολής, πάντα ήξεραν πώς να επωφελούνται από αυτά που προσφέρει η φύση και να δημιουργούν προϊόντα περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

Η επιθυμία της αυτή, πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε μια συνεχή προσπάθεια και εργασία, ακολουθώντας εκείνους τους δρόμους, που θα την έφερναν όσο το δυνατόν πιο κοντά, στο να βρει τα σημεία με τις πληροφορίες από το παρελθόν και να συλλέξει την απαραίτητη γνώση που αποζητούσε.

Και τα κατάφερε. Πολύ γρήγορα, οι σύγχρονες γυναίκες συρρέουν στο διακριτικό και υψηλών προδιαγραφών SPA που διατηρεί η εταιρεία στην καρδιά του Παρισιού, για να συμμετέχουν σε αυτό το φεστιβάλ χρωμάτων, ευωδιών και γεύσεων. Δοκιμάζοντας και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη για τα προϊόντα της εταιρείας, ένας μεγάλος και συνεχόμενα αυξανόμενος αριθμός γυναικών ανά τον κόσμο, παραμένει πιστός στην ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων που επιλέγουν να χρησιμοποιούν.
Τα προϊόντα της εταιρείας δεν έχουν συντηρητικά και όταν χρειάζονται χρησιμοποιείται ότι και στα βιολογικά καλλυντικά, ή μόνο βιταμίνη Ε.
Η Charme d Orient έχει πάνω από 200 κωδικούς, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων για την περιποίηση σώματος, προσώπου και υγιεινής, με συγκεκριμένες θεραπείες και πρωτόκολλα χρήσης.



Σήμερα, εκπροσωπούμε στην Ελλάδα και την Κύπρο τα φυσικά-φυτικά Γαλλικά προϊόντα Charme d Orient, δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς να μπορείτε να επωφελείστε από τις καταπληκτικές ιδιότητές τους. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε την νέα σειρά βιολογικών προϊόντων της εταιρείας, που από τις αρχές του 2011 είναι στην διάθεση όλων όσων αναζητούν περισσότερη αγνή φυτική περιποίηση, με όσο το δυνατό καλύτερο φυσικό τρόπο.

Ευελπιστώντας σε μια μελλοντική συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας και έμπειροι συνεργάτες μας θα σας ξεναγήσουν, αλλά και θα σας ενημερώσουν για τα προϊόντα και την περιποίηση που προέρχεται από την μαγεία της ανατολής… Charme d Orient by Souri Aggeliki!!!


Αγγελική Σουρή



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35