Νέα πολιτικά «κουφέτα»


Φαίνεται η μαγειρίτσα και το αρνάκι είχαν πολλά τοξικά τριγλυκερίδια μέσα τους κρυμμένα, με αποτέλεσμα  με το που χάραξε η αυγούλα να έχουμε νέες ανακοινώσεις περί υποψήφιων «κουφέτων» στα κόμματα της αυριανής Βουλής!!!



Έτσι, την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ έχουμε την κα. Αλίκη Αρβανιτίδη συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη και του κ. Ελευθέριου Ιορδανόπουλου!!!

Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους "OLYMPIANS" και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών. Καλώς ήλθες και "καλό βόλι", ξεχνώντας βέβαια να πει ότι κρατάει εύκολα το στόμα της κλειστό και ότι έχει συζυγικό ήθος!!!

Υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι τελικά ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα, που έχει πάρει το πράσινο φως από την Κουμουνδούρου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα ποσοστά του κόμματος, σε ένα νομό όπου οι επιτελείς του προσδοκούν για πρώτη φορά να καταλάβουν κοινοβουλευτική έδρα…

πηγή: blog.gr

Paulitos




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35