Συνελήφθη 24χρονη σερβιτόρα που έλεγε ψέματα ότι κλείνει ταμείο για να πληρωθεί!!!Αντιμέτωπη με τις δαγκάνες του νόμου τέθηκε...

η Στέλλα Κ. από τον Κορυδαλλό, η οποία είχε ανακαλύψει έναν πανούργο τρόπο να πληρώνεται από τους πελάτες καφέ στο οποίο εργαζόταν ως σερβιτόρα, την ώρα που τους παρέδιδε τους καφέδες.


Συγκεκριμένα, η 24χρονη ισχυριζόταν στους ανυποψίαστες πελάτες πως «κλείνει ταμείο» με αποτέλεσμα να δέχεται την πληρωμή την ώρα που παρέδιδε την παραγγελία.

Όταν οι πελάτες ωστόσο σηκώνονταν για να αποχωρήσουν από το κατάστημα, η νεαρή έλεγε στο αφεντικό της πως δεν έχουν πληρώσει, κρατώντας τα χρήματα για λογαριασμό της.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν η Στέλλα ισχυρίστηκε ότι κλείνει ταμείο σε έμπειρη σερβιτόρα που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας.

Η συνάδελφος αντιλήφθηκε το ψέμα της επειδή εκείνη την ώρα δεν τελειώνει καμία βάρδια, ενημέρωσε τον προϊστάμενο του μαγαζιού, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις αρχές.

Πλέον, σύμφωνα με tokoulouri.com, η κοπέλα θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα, με τον δικηγόρο της να τονίζει πως «η πελάτισσά μου θα κάνει ταμείο στο τέλος της υπόθεσης». Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35