ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ



ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Αυτή είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς διδάσκει στην Θεσσαλονίκη την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», που ο ίδιος δημιούργησε εδώ και 16 χρόνια , κι έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και άλλες περιοχές. 

Είναι μια βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε 3 άξονες. Κατ’ αρχάς στους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας που μετριούνται και καλλιεργούνται, στο κομμάτι επικοινωνία (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις) και τέλος στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων. 

Είναι πολύ ευχάριστη και μέσα από μουσικές, στίχους, μύθους, ρόλους αντλείς δύναμη και αυτοεκτίμηση και προχωράς στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν υπέροχες τεχνικές που, μέσα από λίγες συναντήσεις, σου αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και διεκδικείς τους στόχους της ζωής σου. Πάντα μέσα από μονοπάτια τέχνης. 

Η μέθοδος απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, και στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες Συναισθηματικής Νοημοσύνης και στην αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας. 

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.


www.synaisthimatikhdialektikh.com

Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,

Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ώρες 11.00 - 14.00.

Κόστος σεμιναρίου: 30 ευρώ


ΧΟΡΗΓΟΙ: CAPSIS HOTEL THESSALONIKI, Εστιατόριο Ακαδημία



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35