Το αίσχος… του πόθεν κονόμησες!

Άντε να σοβαρευτούμε όλοι και πολύ περισσότερο αυτοί που δεν ντρέπονται να μας λένε στεγνά ότι τα λεφτά μου, η κυρά μου και οι ψηφοφόροι τα σουργελά μου!

Έτσι μας βλέπουν από τη στιγμή που έκαναν το κομπόδεμά τους και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και μας γυρίζουν την πλάτη.

Εγκεφαλικό σου έρχεται με το που διαβάζεις τι έχει ο καθένας απ’ αυτούς στ’ ονομά του ή της θειάς του και της πεθεράς του…

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται ότι έχουν αφού από το 2009 έχουν γίνει αποδέκτες κληρονομιών και δωρεών, σε βαθμό που φτάνεις ν’ αναρωτιέσαι αν εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι!

Όσο για το Γιωργάκη κάτι άρχισε να βρωμάει με την τύχη και την γκαντεμιά του, αφού η Χάιδω του μέσα σ’ ένα χρόνο έχασε από τον τραπεζικό της λογαριασμό αρκετά χρήματα. Κάποιος τον μούντζωσε και δεν του το είπε!

Για τη Ντόρα τι να πεις! Το πορτοφόλι μόνιμα γεμάτο, αφού ο μπαμπάς έχει τακτοποιήσει όλα του τα παιδιά!



Ο Σαμαράς έχει αγροτεμάχια από Πύλο μεριά για να σηκώσει επιχείρηση για τα γηρατειά κι αν κάνουμε λόγο για τον Καραμανλή αυτός επιμένει Ελληνικά και δεν έβγαλε στο εξωτερικό λεφτά.

Αν πεις τώρα για τον Τσιπράκο τη λεβεντιά ό, τι έχει το έχει από το μπαμπά, αλλά αυτό που ζει η Αλέκα βρε παιδιά, σε θλίβει πραγματικά, που δεν έχει στον ήλιο ούτε δραχμή για τα γηρατειά.

Το πάρτι αρχίζει για τα καλά με τη λαμογιά του Άκη του Πασοκαρά που δεν δήλωσε το μέγαρο που απέκτησε η γυναικάρα του με τα βιβλία που έχει πουλήσει μόνο στη θεία της τη Νανά και τη Νταλάρα που απέκτησε λιμουζίνα «να» για να μη ξανακάνει κωλοτούμπα στης πόλης τα στενά, όπως τότε που την πηρε και τη σήκωσε η ώρα η κακιά!

Τα γέλια βάζεις και πόνος σε πιάνει στην κοιλιά με το Βούρο να δηλώνει ότι έχει μόνο δεκατρία (13) ευρώπουλα από έσοδα καλλιτεχνικά και το Βελόπουλο που κυκλοφορεί μόνιμα στην τσέπη του με 145.000 χιλιάρικα ευρά!

Για τον Πάγκαλο ούτε λαλιά, αφού βγήκε στη ζητιανιά, καθώς αμπελώνες, ακίνητα και μετρητά δεν του καλύπτουν τα πιάτα που τρώει καθημερινά, αυτά που η Διαμαντοπούλου τα τρώει στη Γλυφάδα και στις Βρυξέλες κανονικά και μας μιλάει για παιδεία και κοινωνία με ιδανικά, προτρέποντάς μας να πάρουμε τα βιβλία για τα παιδιά, σε dvd από αλλοδαπούς με την τσάντα τη ριγέ την πλαστικιά…

Κι αν υπάρχει ακόμα κανείς που περιμένει να δει από αυτούς προκοπή, καλύτερα αδέρφια να πάει… σε κανά παπά να του διαβάσει μια ευχή, μήπως και ο Θεός τον λυπηθεί και τον φωτίσει στην επόμενη αναμέτρηση την εκλογική.


Ο ρουφιάνος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35