Προαιρετική και όχι υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες!!!



Τη δυνατότητα να αναγράφεται προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά...

το ζώδιο τους στις νέες ταυτότητες που θα κυκλοφορήσουν από το 2021 θα έχουν οι πολίτες, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.


Όπως δήλωσε ο υπουργός, η παλιά ταυτότητα θα αντικατασταθεί από την έξυπνη ‘Κάρτα του Πολίτη’ όπου θα εμφανίζεται και το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, ωστόσο η αναγραφή του ζωδίου θα είναι προαιρετική και θα γίνεται μετά από σχετικό αίτημα.

Αρχικά η είδηση για τη δυνατότητα αναγραφής του ζωδίου είχε προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών, που είχαν κατακλύσει το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου για να πληροφορηθούν αν εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έπρεπε να προσκομίσουν και βεβαίωση αστρολογικής ενημερότητας από εγκεκριμένο μελλοντολόγο.

Σύμφωνα πάντως με τα νέα δεδομένα, αν οι πολίτες επιλέξουν την αναγραφή του ζωδίου και του ωροσκόπου τους, αυτό θα τους διευκολύνει σημαντικά στις συναλλαγές τους με το κράτος, αφού θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους από αστρολογικά συμβατό δημόσιο υπάλληλο, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται ποιες ημερομηνίες προσφέρονται για συναλλαγές με το δημόσιο σε επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά θέματα.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν ότι η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες μπορεί να οδηγήσει σε κρούσματα ρατσισμού εναντίον κάποιων πολιτών, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που ο κάτοχος της ταυτότητας είναι Δίδυμος και η υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας έχει βιώσει ερωτική απογοήτευση με το συγκεκριμένο ζώδιο… (tovatraxi.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35