Ο θίασος των γομαριών!!!

Του Παύλου Ανδριά

Ακούσατε, ακούσατε! Σήμερα το βράδυ και ώρα ενάτη νυχτερινή, στον καφενέ της Δυστυχίας, η παρέα του μπάρμπα Θωμά θ’ ανεβάσει την παράσταση «Ο θίασος των γομαριών».

Ακούσατε, ακούσατε! Απόψε σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αυτούς που γράφουν στα παλιά σας τα παπούτσια τις ελπίδες σας και τα ονειρά σας, αυτούς που βολεύονται πίσω από μια ασυλία και σας βασανίζουν μια ζωή με τα τερτίπια τους!

Απόψε θα δείτε από κοντά αυτούς που δεν θυσιάζουν τίποτα για εσάς, αυτούς που εκτελούν εντολές γιατί δεν έχουν το σθένος να υπερασπιστούν την πατρίδα μας, την ιστορία των προγόνων μας, τις ομορφιές της Ελλάδας μας.

Ελάτε απόψε να δείτε πως γίνεται να μαλώνουν οι «ηθοποιοί» σε ξένο αχερώνα, πως γίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους, όταν κάτι αφορά την τσέπη τους!

«Ο θίασος των γομαριών» θα είναι απόψε εδώ να σας θυμίσει πόσο κορόιδα πιαστήκατε που τους εμπιστευτήκατε χρόνια τώρα, να κάνουν λάθη και να μένουν ατιμώρητοι. Που τους ψηφήσατε για ένα ρουσφέτι, για μια θέση στο δημόσιο και τώρα σας πετάνε με τις κλωτσιές έξω από τη παράγκα, που αυτοί έχτισαν με άχυρα.

Ελάτε να δείτε πως γίνεται να σας φορολογούν μέχρι και τον αέρα που αναπνέεται, να σας επιτάσσουν τα σπίτια και τις περιουσίες σας, που με κόπο δημιουργήσατε, που σας κάνουν ρεζίλι σα λαό, όπου βρεθούν και σταθούν, γιατί «μαζί τα φάγατε»!

Ελάτε να χειροκροτήσετε αυτούς που μετέτρεψαν τη δημοκρατία σε τρομοκρατία, που έκαναν τον εθνικό ύμνο ζεϊμπέκικο και την παιδεία, πειρατικά cd ή dvd στα χέρια οικονομικών μεταναστών.

Ακούσατε, ακούσατε και όσοι δεν ακούσατε, βγείτε στους δρόμους και πάρτε τις τύχες των παιδιών σας στα χέρια σας, πριν είναι αργά…

Υ.Γ. Ο «τελάλης» είναι κάθε αγανακτισμένος πολίτης που οι φωστήρες τον καταδίκασαν από δω και πέρα να ζεις ως επαίτης! Ο «θίασος» είναι αυτοί οι κάποιοι, που καθημερινά τον περιφρονούν και τον προσβάλουν, ενώ τα «γομάρια» είναι αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται και κοκορομαχούν για δήθεν ιδανικά και πελατειακές αξίες!

Ευχή, αυτό το έργο που βιώνουμε να είναι ένας σύντομος κακός εφιάλτης και σύντομα η χώρα μας να λάβει στο παγκόσμιο στερέωμα, τη θέση που της ανήκει, με τη συμμετοχή όλων μας, δίχως παρωπίδες και κομματικά κατάλοιπα…




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35