Carrefour Planet: Υπερμάρκετ νέας γενιάς

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εγκαινίασε το πρώτο Carrefour Planet, στην περιοχή του Γέρακα, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο, η Carrefour Μαρινόπουλος φέρνει και στην Ελλάδα το πρώτο υπερμάρκετ νέας γενιάς, σε έναν εντυπωσιακό χώρο, 8.400 τ.μ..

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «Με φιλικό σχεδιασμό προς τον επισκέπτη, μελετημένη διαμόρφωση των χώρων του και πληθώρα προϊόντων και εξειδικευμένων υπηρεσιών, σε πολύ ελκυστικές τιμές, το Carrefour Planet ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα των καθημερινών αγορών».



Παράλληλα, το Carrefour Planet  θα διευκολύνει τους επισκέπτες του, παρέχοντας:

-Εύκολο και άνετο χώρο στάθμευσης, 800 θέσεων.

-Ταμεία αυτόματης εξυπηρέτησης (self check-out) και κοινή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.

-Wi-Fi.

-Υπηρεσία συσκευασίας δώρων.

-Ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες για παιδιά.

-Χώρο για το άλλαγμα των μωρών, κ.α.

Το Carrefour Planet θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις των ευκαιριών, προσφέροντας στους πελάτες του χαμηλές τιμές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και μειώνοντας τις τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα. Χαρακτηριστικά, διαθέτει φανταστικές προσφορές και εκπτώσεις, περισσότερα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, και φυσικά τα Carrefour «Discount», μία σειρά ποιοτικών προϊόντων Carrefour, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς».


Πηγή: Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_mc7_1_16/09/2011_1296252



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35