Στράτα στρατούλα και Kama sutra…

1η  Αύγουστου σήμερα και η Ελλάδα στα μουλωχτά, αλλάζει! Από τα μπάνια του λαού, πάμε στην ανεργία του λαού. Mother’s boy, όλο πρωτότυπες ιδέες είσαι!

Κομμένα πια και τα χύμα τσιγάρα από τα περίπτερα βρε παιδία, το Οικονομικών θα μας πάρει μέτρα για ότι πετάει και ότι τσουλάει. Το σκατό μας παξιμάδι θα κάνουμε και ας πηγαίνουνε οι κολλητοί του για αστακό και ψάρι.

«Τα ρουσφέτια τελείωσαν» είπε το παιδί στη βόλτα του που έκανε στην Άρτα, στράτα -στράτα με τα πράσινα τάγματα προστασίας να τον πήγαιναν αγκαλιά μέχρι και για πιπί και ρέψιμο από τα πολλά τα φαγητά. Το έστειλε το μήνυμα όμως, κάτι σαν εκείνο που του είχε στείλει και ο μπαμπάκας του τότε, παλιά, πολύ παλιά.


Βούκινο έκανε τις ερωτικές επιδόσεις του μπαμπά το γαλλικό περιοδικό «Παρί Ματς», μετά της Δημητρούλας του. Και μετά σου λένε ότι η Ελλάδα είναι μόνο γνωστή από τον πολιτισμό της.

Σ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ, έχουν χάσει τη μπάλα με τις δηλώσεις. Άλλα λένε το πρωί, άλλα, όταν ο αστακός τους πέσει βαρύς. Μέχρι και την καλημέρα τη μεταφράζουν με υπονοούμενα και φόβους από ψηλά. Την ανακάλυψη ότι υπάρχει ασυνεννοησία, την έκανε η Νικολούλη του κόμματος, ο Πρωτόπαπας!

Αυτά βλέπει και ο Σαμαράς και κάνει όνειρα για την καρέκλα από το χειμώνα. Αφού σου λέει αυτοί κλείνουν υπουργεία και μαγαζιά, εγώ θα έχω πιο εύκολη δουλειά. Θ΄ αλλάξει το Σύνταγμα ριζικά. Ο Θεός να μας λυπηθεί…

Γιατρό φωνάζουν στα νησιά και όλοι μουντζώνουν κατά Αθήνα μεριά. Δεν ξέρουν ότι ο Λοβερδούλης έχει προσλάβει άτομο που τον προστατεύει με ξόρκια από τη γλωσσοφαγιά και το κακό το μάτι, τον ομορφονιό της γειτονιάς;

Ο ρουφιάνος





Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35