Ένα σούπερ app και ένα σούπερ μάρκετ, στην πιο fast «αποστολή»

Ένα σούπερ app και ένα σούπερ μάρκετ, στην πιο fast «αποστολή»

Οι ραγδαίες αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά όλων μας εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε αλλά και η θεαματική επικράτηση του e-shopping και της κινητής τηλεφωνίας σε μια σειρά από συναλλαγές της καθημερινότητάς μας, εκτίναξαν τις υπηρεσίες delivery σε όλες τις κατευθύνσεις.

Στο πλαίσιο των νέων αυτών δεδομένων, εγκαινιάζεται μια πολύ δυνατή συνεργασία ανάμεσα στο καινούργιο, ανανεωμένο delivery.gr, το super app που ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο του delivery, με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ψώνια με την γνωστή ποιότητα της ΑΒ Βασιλόπουλος έρχονται μέσα σε δύο ώρες στο σπίτι μας με έναν από τους δεκάδες διανομείς του delivery.gr, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο που ψωνίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Μέσα σε 2 ώρες από την ΑΒ Βασιλόπουλος και το delivery.gr

Η νέα υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας τα καλύτερα προϊόντα σε όλο και περισσότερες πόρτες. Όλα αυτά, μέσα από το πιο super app! Αρκεί να κατεβάσουμε το app από το Apple App Store ή το Google Play store ή να επισκεφθούμε το delivery.gr και να ανακαλύψουμε τις super δυνάμεις του. Δηλαδή:

Να επιλέξουμε από πάνω από 2.500 κωδικούς, με 25€ ελάχιστη παραγγελία

Να περιμένουμε παράδοση μέσα σε 2 ώρες από τον στόλο διανομών του delivery.gr

Να έχουμε εύκολη περιήγηση και αγοραστική εμπειρία

Να βρούμε εβδομαδιαίες προσφορές μέσα από το delivery.gr, το app που αλλάζει τον κόσμο του delivery!

Πηγή: https://www.protothema.gr/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35