Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού



Μια πρόταση για το Πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο…


Υλικά για 4 άτομα

4 τετράγωνα κομμάτια φέτα

4 φύλλα κρούστας

4 κουταλιές της σούπας μέλι

2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο

1 κουταλιά σούπας ξίδι

λάδι για τηγάνισμα


Εκτέλεση

Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.

Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.

Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξίδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.

Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.

Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι… (govastileto.gr)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35