Δεν θα έχει εξόδους ο νέος σταθμός μετρό στον Κορυδαλλό…



Την Παρασκευή σύμφωνα με δημοσίευμα που...

μελετήσαμε στο  tokoulouri.com, θα παρουσιαστεί στο κοινό ο νέος σταθμός του μετρό της Αθήνας στην περιοχή του Κορυδαλλού, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο και θα βρίσκεται πάνω στην επέκταση της γραμμής 3 Αγία Μαρίνα - Αεροδρόμιο.


Όπως αποκάλυψε η Αττικό Μετρό, ο σταθμός του Κορυδαλλού θα είναι ο μοναδικός που δεν θα διαθέτει εξόδους προσβάσιμες από το κοινό, παρά μόνο εισόδους. Έτσι, οι επιβάτες που είτε από δικό τους φταίξιμο είτε λόγω κάποιου παιχνιδιού της μοίρας οδηγούνται στον Κορυδαλλό, θα είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να περάσουν ένα χρονικό διάστημα κλεισμένοι μέσα στις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Επιπλέον, στον εν λόγω σταθμό οι επισκέπτες θα μπορούν μόνο να αποβιβαστούν και όχι να επιβιβαστούν στους συρμούς, ενώ όσοι αποβιβάζονται θα πρέπει να βγάζουν τα παπούτσια τους έτσι ώστε ο σταθμός να παραμένει καθαρός. Για τον λόγο αυτό, τα παπούτσια και τα κορδόνια απαγορεύονται σε όλους τους χώρους του σταθμού.

Οι έγκλειστοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτημα εξόδου μέχρι και 2 φορές το μήνα, προκειμένου να λάβουν ολιγοήμερη άδεια ώστε να επισκεφθούν την οικογένεια και τα φιλικά τους πρόσωπα. Το αίτημά τους θα κατατίθεται στα εκδοτήρια του σταθμού και το συμβούλιο των υπαλλήλων της Αττικό Μετρό θα αποφασίζει αν θα το εγκρίνει ή όχι.

Οι αδειούχοι θα πρέπει να φοράνε ειδικό ηλεκτρονικό βραχιολάκι στο πόδι το οποίο θα δονείται όποτε περνάει κάποιος συρμός από τον Κορυδαλλό και θα πρέπει καθημερινά να παρουσιάζονται στο κοντινότερο σταθμό μετρό της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πηγές της Αττικό Μετρό, σε περίπτωση που το πείραμα του Κορυδαλλού στεφθεί με επιτυχία εξετάζεται η ιδέα να ισχύσει το ίδιο και για όλους τους σταθμούς του μετρό Θεσσαλονίκης.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35