Ημερήσια Ημερολόγια 2019 από εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ



Ένα μήνυμα αισιοδοξία, μια διαφορετική εκδοτική δράση…



«Ημερολόγιο αισιοδοξίας 2019»

ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Σελίδες: 352

Τιμή: 11,99 €

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο ημερήσιο Ημερολόγιο αισιοδοξίας 2019 από τη Σμαρούλα Παντελή με αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρόνια που έρχεται!

Η αισιοδοξία είναι σαν μια κορνίζα μέσα στην οποία ακόμα και η πιο άσχημη φωτογραφία δεν φαίνεται τρομακτική.

Όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερα  χαμόγελα και μεγαλύτερη καλοσύνη.

Το ημερολόγιο που κρατάς θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι θετικά, να δρας με αισιοδοξία και να φωτίζεις με το χαμόγελό σου.



«#MAMA, Ημερολόγιο 2019»

Σελίδες: 352

 Τιμή: 11,99 €

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας ένα απίθανο ημερήσιο ημερολόγιο αποκλειστικά για μαμάδες για το 2019. Πρόκειται για μια συλλογική σύμπραξη καθώς 12 μαμάδες-bloggers μοιράζονται ιδέες και σκέψεις ώστε όλο το 2019 η καθημερινότητα με τα παιδιά να γίνει ακόμα πιο όμορφη! Από μαμάδες για μαμάδες λοιπόν! Οι bloggers παραχωρούν τα έσοδα από τη συγγραφή των κειμένων στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Χριστίνα Αποστολίδη

www.cretamums.gr

Κλειώ Γεωργιάδη

www.neraideskaidrakoi.gr

Ζήνα Ζαχαράκη

www.efzincreations.com

Μάγδα Ζήνδρου

www.kathemeragoneis.com

Ασπασία Κάντα

www.mylovablebaby.com

Ζωή Κατσάτου

http://mamamiapetounia.blogspot.com/

Γεωργία Λαμπριανίδη

www.4seasonswithgeo.com

Μαρία Λιόντου

www.mommyjammi.gr

Έλενα Μητρόπαπα

https://busymamascornergr.blogspot.com/

Γιούλη Μπούζα

https://paixnidaki.com/

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

www.likemotherlikedaughterblog.com

Μαρία Σταμάτη

https://christinamyprincess.wordpress.com/



«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Α. ΚΑΠΠΑΤΟΥ

Σελίδες: 352

 Τιμή: 11,99 €

Η Αλεξάνδρα Α. Καππάτου, με τις γνώσεις, την εγκυρότητα και την πολυετή της εμπειρία από χιλιάδες οικογένειες που την εμπιστεύτηκαν από το 1986 έως σήμερα, πιστή στην ετήσια συνάντηση μαζί σας, ετοίμασε για το 2019 ένα διαφορετικό ημερολόγιο, το οποίο αφιερώνει σε όλη την οικογένεια αλλά κυρίως στους μικρούς ή μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής μας, στα παιδιά μας, τα οποία αξίζουν τον σεβασμό, την προσοχή και την αγάπη μας.

 Στις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα βρείτε συμβουλές για διάφορα θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητα: η σχέση με τον σύντροφό σας, ο ύπνος των παιδιών, η διατροφή, το σχολείο, οι φιλίες, ο εκφοβισμός, τρόποι για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, η σεξουαλικότητα.

Επειδή αναμφίβολα γονιός δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι, το ημερολόγιο του 2019 έρχεται να σας συντροφεύσει όλη τη χρονιά και να σας στηρίξει στον γονικό αλλά και στον συντροφικό σας ρόλο.



«Η Ελλάδα της νοσταλγίας - Οι άνθρωποι και η καθημερινότητά τους»

Επιμέλεια: Θωμάς Σιταράς

Σελίδες: 128

 Τιμή:  14,99€

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας ένα ημερολόγιο επιμελημένο από τον Θωμά Σιταρά για το 2019 με τίτλο Η Ελλάδα της νοσταλγίας, Οι άνθρωποι και η καθημερινότητά τους. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από διάφορες γωνιές της Ελλάδας της περιόδου 1880-1940, εμπνεόμενο από τα χρόνια τα παλιά, από μια άλλη Ελλάδα που τόσο συχνά νοσταλγούμε…



«Κάν’ το να συμβεί φέτος»

Δρ Φαίδρα Λογοθέτη

Σελίδες: 352

Τιμή: 11,99 €

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο ημερήσιο Ημερολόγιο για το 2019

Κάν’ το να συμβεί φέτος από την ψυχοθεραπεύτρια Φαίδρα Λογοθέτη.

Μια νέα χρονιά ξεκινά και η ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη σάς προτείνει να φορέσετε τη χαρά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας!

Σε αυτό το ημερολόγιο θα βρείτε αισιόδοξα μηνύματα που θα σας αφυπνίσουν και φράσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη δική σας ζωή. Η ευτυχία μας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους συνταξιδιώτες που έχουμε στο ταξίδι της ζωής και αυτό το ημερολόγιο είναι ο δικός σας ελπιδοφόρος συνταξιδιώτης για το 2019!


Γράφει η Φαίδρα Λογοθέτη στον πρόλογό της:


Μετά από την τόσο μεγάλη ζεστασιά με την οποία αγκαλιάσατε το περσινό ημερολόγιο «ΚΑΝ’ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟΣ» αποφασίσαμε να επαναλάβουμε το υπέροχο ταξίδι του και γι’ αυτήν τη χρονιά.

Με αυτό το ημερολόγιο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την αναγκαιότητα του να ανακαλύψετε τον αγνοούμενο εαυτό σας. Κάθε φράση είναι ένα σκούντημα στον ώμο, μια υπενθύμιση που προτείνει να παραμείνετε με τρυφερότητα πλάι στον εαυτό σας, να μην ξοδεύετε αστόχαστα τα προσωπικά σας αποθέματα, να αναζητήσετε την ευτυχία μέσα από αυτά που ήδη έχετε, να ψάξετε τη συντροφικότητα μόνο με συμβατούς δότες, να σταματήσετε να έχετε δυσάρεστες σκέψεις-ριπές.

Καλή υπέροχη χρονιά!



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35