«Το Καλοκαίρι Εκείνο»… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Λευκάδα, 1939. Ομίχλη καλύπτει το νησί και η γιαγιά Ερατώ...

ξαγρυπνά νιώθοντας πως οι οιωνοί προμηνύουν και πάλι το κακό. Δυο παιδιά παίζουν ανέμελα με το βλέμμα στραμμένο στις δαντελωτές παραλίες. Λίγο μετά, ξεσπά ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος για να ξεριζώσει ζωές και να σκορπίσει την καταστροφή.


Τοσκάνη, δεκαετία του ’60. Η Αντζελίνα, μια όμορφη νεαρή γυναίκα, περνά την καθημερινότητά της τριγυρνώντας στους αμπελώνες του πατέρα της και ζωγραφίζοντας μεσαιωνικούς πύργους, μέχρι που στη ζωή της εισβάλλει ο μυστηριώδης Τζοβάνι.

Από τη Λευκάδα στην Τοσκάνη κι αποκεί στη Ρώμη, στήνεται μια μυστική γέφυρα για να ενώσει το παρόν με το παρελθόν και να συνδέσει τα κομμάτια μιας ιστορίας που δεν λέει να ξεχαστεί μέχρι να κλείσουν οι παλιοί λογαριασμοί.


Η Νατάσα Γκουτζικίδου σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο µε σαφή προτίµηση στην Εγκληµατολογία. Σήµερα διατηρεί τη δική της επιχείρηση, ένα αναγνωστήριο για παιδιά δηµοτικού, ενώ παράλληλα τη συναντάµε ως κεντρική παρουσιάστρια γνωστής τηλεοπτικής εκποµπής πανελλαδικής εµβέλειας. Έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτρια σε πολιτιστικά περιοδικά. Μοιράζει την καρδιά της µεταξύ Αθήνας και ∆ιδυµότειχου, από όπου κατάγεται. Έκανε την πρώτη της εµφάνιση στον χώρο του βιβλίου το 2007 και έκτοτε γράφει µυθιστορήµατα για ενήλικες και ιστορίες για παιδιά. Με τα χρόνια διδάχτηκε πως το νόηµα βρίσκεται στα µικρά και φαινοµενικά ασήµαντα και πως πάντα βρίσκουµε τον δρόµο µας.


Συγγραφέας: Γκουτζικίδου Νατάσα

Τιμή: 13,00€     

Σελίδες: 432     

ISBN: 978-960-410-843-5     

Για μια απευθείας επικοινωνία μαζί της αναζητήστε τη στον επίσημο ισότοπό της:

https://natasagoutzikidou.blogspot.com/

https://www.facebook.com/natasa.goutzikidoua



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35