«Απλώς ένα χαρτί»… στο γραφείο της Κάλλης



Το βιβλίο «Απλώς ένα χαρτί» της  Λήδα Αλεξάνδρα...

Λιάρου, σε εικόνες Νίκου Γιαννόπουλου, κυκλοφορεί από εκδόσεις Μεταίχμιο, από τη σειρά  Διαβάζω Ιστορίες και απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω.



Ο μικρός Σωτήρης καταφέρνει να πείσει τους μικρούς μας φίλους ότι με τη φαντασία δημιουργείς όμορφα πράγματα, διασκεδάζεις, καταφέρνεις να πνίξεις την ανία σου, γίνεσαι δημιουργικός και κατ’ επέκταση ευτυχισμένος. Και αυτό χρησιμοποιώντας τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητάς!


Πως τα καταφέρνει; Μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού, ο μικρός Σωτήρης αποφασίζει να ζωγραφίσει κάτι από τη φαντασία του. Παίρνει λοιπόν ένα χαρτί από το συρτάρι με τα υλικά του, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τις μπογιές του. Πώς όμως να ζωγραφίσει χωρίς μαρκαδόρους, μόνο μ’ ένα χαρτί; Ή μήπως αυτό που κρατάει δεν είναι απλώς ένα χαρτί;


Ένα διασκεδαστικό βιβλίο που εξάπτει την φαντασία των μικρών βιβλιόφιλων, καλογραμμένο και με μια υπέροχη εικονογράφηση που βοηθά στο να πάει το παιδί ακόμα παραπέρα… Να ταξιδέψει, να φτιάξει και να ανακαλύψει τη δική του ιστορία.


Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε δραστηριότητες με παιχνίδια για τους μικρούς αναγνώστες και οδηγίες για την κατασκευή σαΐτας και ψαρόβαρκας.


Επίσης υπάρχει και η αφήγηση της ιστορίας σε QR CODE.


Καλλιόπη Γραμμένου

by Aylogyros news




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35