Sports together… Score forever… για τον μικρό Χριστόφορο



Το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ., ο αθλητικός όμιλος...

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ και το Τμήμα Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Παλ. Φαλήρου, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τουρνουά ποδοσφαίρου με τίτλο «Sports together … Score for ever» και σας καλούν να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί τους για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το Χριστόφορο, αλλά και να στείλουμε μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης σε όλα τα παιδιά που μάχονται τον παιδικό καρκίνο.


Φέτος όλα τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στον μικρό Χριστόφορο ο οποίος έχει διαγνωστεί με Διάχυτο Γλοίωμα Γέφυρας Εγκεφάλου (DIPG- καρκίνος εγκεφάλου). Αυτή τη στιγμή ο μικρός Χριστόφορος βρίσκεται με την οικογένειά του σε εξειδικευμένο κέντρο του Μεξικού και ακολουθεί μια σειρά θεραπειών. Ο οργανισμός του έχει ανταποκριθεί θετικά όμως η παραμονή του στο κέντρο είναι αναγκαία για τους επόμενους μήνες.

Στόχος του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της οικογένειας, η οποία τον τελευταίο καιρό ζει σε μια ξένη χώρα και η οποία καθημερινά παλεύει να του προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να βγει νικητής από αυτήν την μεγάλη μάχη!

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητικοί όμιλοι, καθώς επίσης δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία της περιοχής, προσφέροντας το ποσό των 20,00€ ανά ομάδα.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα :

1. 6944 361563 Μηλαΐτη Μαρία (πρόεδρος σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ)

2. 6944 396160 Αντώνης Αλιμπέρτης (υπεύθυνος ακαδημιών Δάφνης Π. Φαλήρου)

Στείλτε κι εσείς μαζί μας το δικό σας μήνυμα, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο γήπεδο Π. Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35