11 πράγματα στα οποία οι άντρες δίνουν προσοχή αλλά εσύ όχι…


Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας...

τα οποία δεν γνωρίζετε. Ποτέ δεν τους δίνετε προσοχή, αλλά προσελκύουν την προσοχή ορισμένων ανδρών. Οι άνδρες ανησυχούν πραγματικά για αυτές τις λεπτομέρειες.


Μερικές φορές είναι πολύ γλυκό από μέρος τους, γιατί δείχνει ότι οι άνδρες θέλουν να γνωρίζουν για την προσωπικότητά σας. Υπάρχουν πολλά τέτοια πράγματα. Μερικά από αυτά δίνονται παρακάτω. Διαβάστε τα και δείτε αν μπορείτε να τα διακρίνετε στον δικό σας σύντροφο:

11. ΠΟΣΟ ΤΡΩΤΕ:

Οι άνδρες είναι πολύ προσεκτικοί στο τι τρώτε. Κοιτάζουν τα πάντα που τρώτε. Και όχι μόνο αυτό, παρατηρούν την ποσότητα αυτών.

10. ΠΟΣΟ MAKE UP ΦΟΡΑΤΕ:

Το μακιγιάζ είναι το αγαπημένο της κάθε γυναίκας εκεί έξω. Είναι γεγονός ότι όλες θέλουν να φαίνονται υπέροχες όλη την ώρα. Οι άνδρες ασχολούνται τόσο πολύ με το ποσό μακιγιάζ έχετε, γιατί σας θέλουν εντελώς φυσικές.

9. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ:

Οι άνδρες παρατηρούν το χρώμα που φοράτε περισσότερο. Θέλουν να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια. Ακόμη και αν δεν προσπαθήσουν, παρατηρούν τέτοια πράγματα και χωρίς πρόθεση. Όπως το χρώμα που φοράτε καθημερινά, ίσως.

8. ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ:

Ο Θεός μας ευλόγησε όλους με κάτι. Μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν ευλογηθεί με ένα πολύ όμορφο χαμόγελο. Αλλά ο άντρας σας θα ξέρει πάντα αν έχετε ένα όμορφο χαμόγελο.

Οι άντρες παρατηρούν την ομορφιά περισσότερο από τις γυναίκες και αυτό το πράγμα είναι εκτός συζήτησης. Έτσι, κοιτάξτε γύρω και θα βρείτε πολλούς άνδρες που κοιτάζουν και θαυμάζουν το όμορφο χαμόγελό σας.

7. ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ:

Ο καθένας έχει διαφορετικά πράγματα που τον κάνουν ευτυχισμένο. Για μερικούς ανθρώπους, η ευτυχία βρίσκεται στην ύπαρξη υλιστικών πραγμάτων. Ενώ μερικές γυναίκες θέλουν μικρά και φυσικά πράγματα που τις κάνουν ευτυχισμένες. Οι άνδρες θα το προσέξουν αυτό.

6. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:

Σε ποιον δεν αρέσει η μουσική; Οι άνδρες πάντα παρατηρούν την αγαπημένη μουσική από το ταίρι τους.

5. ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ:

Οι περίεργες συνήθειες είναι πολύ χαριτωμένες κατά περιόδους και το μόνο πράγμα που σας ανησυχεί είναι η ποσότητα της ευτυχίας που έχετε. Οι άντρες παρατηρούν αυτές τις συνήθειες σας. Θέλουν να μάθουν για τα χόμπι που έχετε.

4. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ:

Οι εκφράσεις ενός ανθρώπου αλλάζουν σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο. Ό, τι συμβαίνει γύρω ή μέσα σας μπορεί να φανεί στο πρόσωπό σας. Οι εκφράσεις προσώπου επιτρέπουν σε ένα άτομο να ξέρει τι σκέφτεστε. Αυτό το παρατηρούν σχεδόν όλοι οι άντρες.

3. ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ:

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας ενοχλούν καθημερινά. Πολλές φορές δεν μιλάτε για τα πράγματα που σας ενοχλούν, αλλά οι άντρες πάντα παρατηρούν αυτό το πράγμα. Οι άνδρες θέλουν να ξέρουν τα πάντα και θέλουν επίσης να ξέρουν ό, τι κάνετε.

2. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΟΤΟ:

Τα ποτά όλοι τα αγαπούν. Και υπάρχει κάποιος που πάντα κοιτάζει ή θέλει να ξέρει ποια ποτά σας αρέσουν περισσότερο.

1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ:


Όλοι έχουν κάποιον στη ζωή τους που είναι το αγαπημένο τους πρόσωπο ή με τους οποίους είναι πολύ κοντά. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο αγαπητοί σε εσάς, που δεν θέλετε να τους αφήσετε ποτέ. Οι άνδρες θα διακρίνουν αμέσως αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας… (kosmonews.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35