Το τερμάτισαν: Ουδέτερο φύλο ακόμη και στις...πινακίδες σήμανσης!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}


Ο λόγος για την πολυπολιτισμική και πολιτικά...

ορθή Φιλανδία, η οποία είναι έτοιμη να αναβαθμίσει τις πινακίδες σήμανσης, για τη χάρη των LGBTQ και των... ουδετερόφιλων!

Η αντρική φιγούρα που συναντάται σε όλες σχεδόν τις πινακίδες, θα αλλαχθεί με μία απρόσωπη φιγούρα, στην οποία κανείς δεν θα αναγνωρίζει το φύλο της.

Ο σκοπός των καινοτομιών, που μπορούν να τεθούν σε ισχύ ήδη από το επόμενο έτος, είναι να καταστούν τα σήματα πιο ξεκάθαρα και πιο...αξιοπρεπή.

"Στην τελική δεν έχει σημασία ποιος απεικονίζεται στην πινακίδα, άνδρας ή γυναίκα. Το σημαντικό είναι ότι η εικόνα σαφώς μεταφέρει σωστά την αναπαράσταση που θέλουμε να έχει", δήλωσε ο Jukka Hopeavuori, ένας ειδικός επί της οδικής σήμανσης. 

Το Υπουργείο Μεταφορών έχει εγκρίνει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο αίτημα της LGBTQ κοινότητας στην Φιλανδία, ωστόσο τώρα αρχίζει και ξηλώνει τις παλιές και..."ομοφοβικές" πινακίδες σε όλη τη χώρα… (el.gr)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35