«Παιχνίδια της παρέας -Ο ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ»… στο γραφείο της Κάλλης


Παιχνίδια… Χωρίς αυτά η ζωή μας θα ήταν μουντή, άτονη, θα...

κυριαρχούσε η βαρεμάρα και η πλήξη. Γι’ αυτό και βλέπεις τα παιδιά συνέχεια, αδιάκοπα να παίζουν με το οτιδήποτε, αρκεί να παίζουν… Πόσο σημαντικά είναι στη ζωή μας;


Στο βιβλίο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ -Ο ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καρακώτσογλου συναντάμε πάνω από 200 παιχνίδια, που θυμόμαστε ή μαθαίνουμε για πρώτη φορά τον τρόπο που παίζονται. Παιχνίδια που δεν είναι μόνο για παιδιά, αλλά και για ενήλικες ή και μαζί. Διαγράμματα που δείχνουν βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο παίζεται κάθε παιχνίδι.

Παιχνίδια πνευματικά και σωματικά, παιχνίδια τεχνολογίας, στρατηγικής, παιχνίδια συναναστροφής, παιχνίδια με μολύβι και χαρτί, παιχνίδια ομιλίας και λέξεων, παιχνίδια επιδεξιότητας, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, παιχνίδια με τράπουλα για ένα άτομο ή για παρέα, γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια.

Αβάκιο, αγελάδες και λεοπαρδάλεις, αγώνες με σπιρτόκουτα, αλκέρκε, αμφισβήτηση, βώλοι, γαλλικό μπιλιάρδο, γουέι κι, διπλό σταυροειδές ντόμινο, σώσε πορτοκάλι, το εκκρεμές του παππού, έφτιαξα την τσάντα μου, ζήτα από το γείτονα, πρέφα, Ιρλανδικό τριφύλλι, Ισπανική, ντάμα, καθιστή, κανάστα. Κλόνταϊκ, κόνο, κρίκοι, κεξόσταυρο, λουλούδια και εποχές, λύκος και κατσίκες, μαγικός μυγοχάφτης, μανκάλα, μακάδο, Μόντε Κάρλο, Μπαμ, Μπινγκο, Ναι ή Όχι, Ντόμινο, ο κατάσκοπος, όμορφη Λούση, πακίσι, παντομίμα, πικέτο, ραβδί, ρολόι, σαρδέλες, σταυρόλεξο, συνέπειες, μήλα τρενάκι, τέσσερις άνεμοι, τόμπολα, τουβλάκια, τρίλιζα εννιάρα, τσόου, υπερφάντασμα, φίνσερ, χάιν πιέτ…

Μερικά από τα παιχνίδια που θα συναντήσετε σ’ αυτό το βιβλίο. Ο τρόπος γραφής τους, απλός, κατανοητός, με εικόνες χωρίς φλυαρίες και σε εύχρηστο μέγεθος.


Καλλιόπη Γραμμένου


by Aylogyros News



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35