«Η Μαίρη και το Λευκό Μπιζέλι»… στο Σπίτι της Κύπρου


Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί...

στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, η παρουσίαση του βιβλίου, Η Μαίρη και το Λευκό Μπιζέλι, της Δήμητρας Σωκράτους, που πραγματοποιείται με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.


Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, ποιητής κ. Ηλίας Παπακωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Εταιρείας Λόγου και Τέχνης, εικαστικός κ. Γιώργος Λένης, ο Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών, Παιδοκαρδιολόγος Καθηγητής-Διευθυντής και Διευθυντής Σύνταξης του Ιατρολογοτεχνικού Περιοδικού Κασταλία δρ Στέλιος Αντωνιάδης και ο συγγραφέας κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο φιλόλογος-συγγραφέας και Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου δρ Κώστας Κατσώνης.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν η Κοινωνιολόγος και Θεατροπαιδαγωγός κ. Ηρώ Ποταμούση και η μικρή Αλκυόνη Λουλουδιά Δραμουντάνη.

Αντιφώνηση από τη συγγραφέα. Συντονισμός Στέλλα Μιχαήλ, φιλόλογος.

Σύντομο μουσικό πρόγραμμα από το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο Έμπνευσις υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Έλενας Καντάρη.

Την παρουσίαση πλαισιώνουν έργα παιδιών ηλικίας 5-15 ετών εμπνευσμένα από την ιστορία του βιβλίου σε επιμέλεια δρος Κώστα Πράπογλου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35