Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν τρεις εκδόσεις τους στον Ιανό…


Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλούν...

στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24, Αθήνα, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 6 το βράδυ στην παρουσίαση των βιβλίων της σειράς «ΓΡΑΦΗ» με τίτλους "Ο βαρκάρης της Νησήλιος" του Νίκου Τσίγκου, "13 μετά τα μεσάνυχτα "του Ηλία Φλωράκη και "Ποτέ ξανά τυρόπιτα, μ' ακούς" της Εύας Κουρσουμπά.


Θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς Εύα Κουρσουμπά και Ηλίας Φλωράκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς.

"Ο βαρκάρης της Νησήλιος" του Νίκου Τσίγκου

Ήταν μια μέρα σαν κι' αυτές που νοιώθει κανείς μια ευδαιμονία σαν ευλογία, όπως όταν απορροφάς τους στίχους του «Άξιον Εστί» κι' αναγαλλιάζει μαζί με το πέλαγο και το σπλάγχνο σου και η «αιωνιότητα Ψυχή», ιδίως όταν βρίσκεσαι στην Νησήλιο, - το ποιητικό και πνευματικό όνομα της αρχαίας Ωλίαρος, της σύγχρονης ηλιοφιλημένης Αντίπαρος, μες στο πέταλο του γαλαζοπράσινου κόλπου με τους αγέρωχους βράχους, που ξεπετάγονται μέσα από την θάλασσα σαν αμφίβια άλογα.

Το μυθιστόρημα του Νίκου Τσίγκου "Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΗΛΙΟΣ", εμπνευσμένο από την γενέτειρά του Αντίπαρο, κυκλοφόρησε στη σειρά ΓΡΑΦΗ.

"13 μετά τα μεσάνυχτα" του Ηλία Φλωράκη

Η συλλογή διηγημάτων του Ηλία Φλωράκη "13 Μετά τα Μεσάνυχτα" κυκλοφόρησε στη σειρά ΓΡΑΦΗ. Διατίθεται από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

"Ποτέ ξανά τυρόπιτα, μ' ακούς" της Εύας Κουρσουμπά


Η νουβέλα ερωτικών παραισθήσεων και παρεκτροπών της Εύας Κουρσουμπά "Ποτέ ξανά τυρόπιτα, μ' ακούς;" μόλις κυκλοφόρησε στη σειρά ΓΡΑΦΗ.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35