Ταντρικό σεξ: Μάθε τα μυστικά του!


Η τέχνη του Τάντρα έχει αρχίσει να αποκτά τεράστια φήμη ως εμπειρία...

απόλαυσης, ωστόσο αρκετοί δεν γνωρίζουν αρκετά πράγματα γι’ αυτό!


Έξι χιλιάδες χρόνια πριν, στην Ινδία, δημιουργήθηκε μια τέχνη που υποστηρίζει πως το σεξ αφορά απλά και μόνο την απόλαυση. Αυτή η τέχνη ονομάστηκε Τάντρα.

Το Τάντρα προωθεί την ιδέα μιας συνεύρεσης χωρίς αρχή, μέση ή τέλος- και χωρίς κανένα στόχο.

Το επίκεντρο της είναι η εκτίμηση της στιγμής. Έτσι, ο ερεθισμός απο το σεξ κρατάει για ώρες και ο στόχος δεν είναι μόνο η κορύφωση.

Το Τάντρα είναι η τεχνική μέσα απο την οποία θα γνωρίσεις τη σεξουαλική σου ενέργεια, τον εαυτό σου, το σώμα σου, αλλά και το σύντροφό σου. Και όλα αυτά μέσα από μια τελετουργία που πρέπει να ακολουθήσεις σωστά και αφοσιωμένα.

Ο ταντρισμός είναι θεραπευτικός, μια εσωτερική υπόθεση, προσωπική, που εφαρμόζεται προκειμένου να δώσει μια διαφορετική οπτική στη σεξουαλική επαφή η οποία αποκτά περισσότερο την έννοια του ιερού έρωτα.

Τάντρα σημαίνει αλληλοπλέξιμο και αφορά την ευχαρίστηση και των δυο. Σημασία έχει η μεταξύ τους σύνδεση αλλά και εκείνη με το σύμπαν και την ενέργεια του.

Η εγωιστική μορφή του σεξ, η οποία αποσκοπεί μόνο στην ολοκλήρωση, αντικαθίσταται απο τον αισθησιασμό, τον σεβασμό και την παράταση της ευχαρίστησης.

Τι περιλαμβάνει το ταντρικό σεξ;

Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα στην συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε οι δύο σύντροφοι να πετύχουν κλιμάκωση της απόλαυσης μέσα από τα αγγίγματα σε όλο το σώμα αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τα «ευαίσθητα» σημεία τους.

Ο τρόπος αυτός χαρίζει στη σεξουαλική εμπειρία μεγαλύτερη διάρκεια.

Η ατμόσφαιρα παίζει καθοριστικό ρόλο για συμμετάσχει κανείς στο ταντρικό σεξ.

Με δεδομένο πως πρόκειται για μια ερωτική ιεροτελεστία, ο χώρος θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος: καθαρός, ελάχιστο φως, αρωματικά κεριά, χαλαρή μουσική.

Μια ιεροτελεστία έχει τη δική της αρχή. Οι σύντροφοι μπαίνουν στο παιχνίδι με συγκεκριμένο τρόπο.

Ως αφορμή μπορεί να λειτουργήσει ένα δείπνο, ένα καλό κρασί, ένα κοινό μπάνιο ή το μασάζ.
Οι αναπνοές έχουν κανόνες. Πρέπει να είναι αργές και βαθιές και για τους δύο συντρόφους ενώ η ένωση πραγματοποιείται ακόμα πιο γρήγορα αν προσπαθήσει ο καθένας να εισπνεύσει την εκπνοή του άλλου.


Στην ταντρική θεωρία, ιδιαίτερη σημασία έχει η οπτική επαφή. Έχοντας ανοιχτά μάτια κατα την διάρκεια της σεξουαλικής εμπειρίας, μπορεί κανείς να αναγνωρίσει πιο άμεσα τι επιθυμίες έχει το άλλο άτομο, ενώ παράλληλα ξεπερνάει τα θέματα που μπορεί να έχει με το σώμα του… (neolaia)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35