Οι τοπ πέντε αγαπημένες στάσεις των Ελλήνων στο σεξ!!!


Πενία τέχνας κατεργάζεται...

αυτό φαίνεται ότι ισχύει μέχρι κεραίας για τους Έλληνες οι οποίοι μπορεί να έχουν αραιώσει τις σεξουαλικές τους επαφές το σεξ λόγω οικονομικών συνθηκών αλλά δεν πτοούνται.


Όπως αποδεικνύεται από τις προτιμήσεις τους στις σεξουαλικές στάσεις στις... έκτακτες αυτές συνθήκες βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει δημιουργικά.

Οι αγαπημένες στάσεις βεβαίως εξαρτώνται και από τον σωματότυπο που έχει το ζευγάρι. Για παράδειγμα, εάν είναι ένας πανύψηλος άντρας και η σύντροφός του είναι...
μινιατούρα, τότε οι ίδιοι θα ανακαλύψουν τις στάσεις που τους βολεύουν περισσότερο.

Έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ψυχικής κ’ Σεξουαλικής Υγείας σε 1036 άτομα με θέμα: «Έχουν σημασία οι στάσεις στο σεξ;» αναδείχθηκαν μεταξύ άλλων  οι πιο δημοφιλείς στάσεις του σεξ που προτιμούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Doggy style

Πρώτη στις προτιμήσεις έρχεται η στάση «στα τέσσερα» (doggy style) που παραπέμπει στα πιο πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου. Αυτή η στάση δημιουργεί τις πιο «πικάντικες» φαντασιώσεις.

Η κλασική

Ακολουθεί η κλασική «ιεραποστολική» στάση, που χρωστά το όνομα της στους Χριστιανούς ιεραπόστολους  γιατί θεωρούσαν ότι αυτή είναι η μόνη αποδεκτή στάση για σεξ. Στην Τοσκάνη την αποκαλούσαν και «αγγελική στάση» ενώ οι Άραβες τη χαρακτήριζαν «ο τρόπος των φιδιών.

Η ξεκούραστη

Είναι η πιο εύκολη και ξεκούραστη στάση για τον άντρα, αφού απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα χωρίς να κάνει τίποτα! Γι' αυτό και την προτιμούν όλοι οι άντρες και ιδιαίτερα οι άνω των πρώτων... ήντα.

Το «69»

Η στάση «69»  μπορεί να χαρακτηριστεί η αγαπημένη των φεμινιστριών, γιατί εκφράζει την ισοτιμία στη σχέση, όπου και οι δύο προκαλούν την ίδια ηδονή. Είναι επίσης εύκολη και για τους δύο, γιατί δεν χρειάζεται να κάνουν ακροβατικά και να καταβάλουν δύναμη.

Στον τοίχο

Η πιο δύσκολη και απαιτητική θεωρείται το σεξ του τοίχου ή η «κρεμαστή»! Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι οι δυο σύντροφοι να έχουν φυσικές αντοχές.
Πηγή: iatropedia.grΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35