Πρώην αναρχικός που έγινε μπάρμαν δεν μπορεί να σταματήσει να πετάει τα κοκτέιλ στους πελάτες!!!



Σε πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες ενός μπαρ στην...

περιοχή των Εξαρχείων έχει εξελιχθεί η πρόσφατη πρόσληψη ενός νεαρού πρώην αντιεξουσιαστή για μπάρμαν καθώς, όπως λένε, δεν σταματάει να πετάει τα ποτά στους πελάτες του καταστήματος.


Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του μπαρ, προσέλαβαν τον νεαρό πριν από μερικές μέρες χωρίς να γνωρίζουν ότι μέχρι πρόσφατα ανήκε στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

«Φαινόταν καλό παιδί, ήσυχο. Ήταν πολύ καλός στα ποτά και έμοιαζε πολύ εξοικειωμένος με μπουκάλια του αλκόολ. Έτσι, τον προσλάβαμε» λένε.

«Την πρώτη μέρα που ήρθε για δουλειά με την μπαλακλάβα απλά υποθέσαμε ότι ήταν πολύ προσεκτικός στο θέμα της εφαρμογής των μέτρων για την εστίαση. Ωστόσο πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι υπήρχε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.»

Όπως λένε, την πρώτη βραδιά επαναλειτουργίας του καταστήματος, μόλις άρχισαν να έρχονται οι πρώτες παραγγελίες με φρίκη τον είδαν να αρχίζει να εκσφενδονίζει τα ποτά προς τους πελάτες στην άλλη πλευρά του μαγαζιού.

«Στην αρχή νομίσαμε και πάλι ότι το έκανε για την τήρηση των μέτρων απόστασης αλλά όταν είδαμε να ανάβει ένα κοκτέιλ που δεν ήταν από αυτά τα φλεγόμενα σφηνάκια πανικοβληθήκαμε. Μια κοπέλα που ζήτησε καϊπιρίνια παραλίγο να λαμπαδιάσει.»

«Όταν τον ρωτήσαμε γιατί το κάνει, παραδέχθηκε ότι ήταν πρώην αντιεξουσιαστής που προσπαθούσε να απεξαρτηθεί» λέει ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Όπως λένε οι ιδιοκτήτες, βρίσκονται σε μεγάλο δίλημμα. «Από τη μία αν του πούμε να ξανάρθει όταν ξεπεράσει το πρόβλημα του μπορεί να χειροτερέψει και να αρχίσει να πετάει φλεγόμενα ποτά απ’ έξω από το μαγαζί προς τα μέσα. Από την άλλη θα πρέπει να ζητάμε από τους πελάτες εκτός από μάσκες να φοράνε και στολές πυροπροστασίας. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε»… (tovatraxi.com)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35