Ψεκαστήρες με αποσμητικό εγκαθιστούν τα λεωφορεία ενόψει του καλοκαιριού


Μία ακόμα καινοτομία ανακοίνωσε σήμερα...

ο ΟΑΣΑ, προαναγγέλοντας την τοποθέτηση ειδικών ψεκαστήρων με αποσμητικό σε όλα τα λεωφορεία της πρωτεύουσας από το φετινό καλοκαίρι.


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε ο Οργανισμός, η μη χρήση αποσμητικού από τους άλλους επιβάτες ήταν το υπ’ αριθμόν ένα παράπονο των πολιτών, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην όσφρηση τους, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι για να επιβιώσουν ψεκάζουν κρυφά τους συνεπιβάτες τους με αποσμητικό που φέρνουν από το σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι «έξυπνοι» ψεκαστήρες θα τοποθετηθούν στις κάθετες κολώνες στο εσωτερικό του λεωφορείου στο ύψος της μασχάλης, και θα ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση. Παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε οι πιο κοντοί επιβάτες να μην ψεκάζονται στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα που αναφέρθηκε από τους πολίτες στη σχετική έρευνα είναι οι επιβάτες που ουρλιάζουν «ΕΛΑΜΑΚΟΥΣ» στο κινητό, ενώ τρίτο ήταν οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι ηλικιωμένοι μόλις δουν ελεύθερη θέση.


Ο ΟΑΣΑ δεσμεύτηκε να εξετάσει και αυτά τα θέματα στο αμέσως επόμενο διάστημα… (tovatraxi)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35