Έλληνας δημόσιος υπάλληλος στον τελικό του παγκόσμιου τουρνουά πασιέντζας!!!


Σημαντική διάκριση για τη χώρα μας αποτελεί...

η συμμετοχή ενός Έλληνα στον τελικό του παγκόσμιου τουρνουά ηλεκτρονικής πασιέντζας που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου στις ΗΠΑ.


Το τουρνουά, που διοργανώνεται κάθε χρόνο για τους πρωταθλητές του δημοφιλούς παιχνιδιού των Windows, έχει προσελκύσει τεράστιο αριθμό συμμετοχών απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα.

Ο κ. Κώστας Ταξίνης, υπάλληλος στην Πολεοδομία Αθηνών, κατόρθωσε να κερδίσει μια θέση στον τελικό δίνοντας σκληρή μάχη ανάμεσα σε τουλάχιστον 100.000 άλλους συμμετέχοντες στις προημιτελικές και ημιτελικές φάσεις της διοργάνωσης.

Όπως μας είπε, προετοιμαζόταν χρόνια γι’ αυτή τη στιγμή. «Προπονούμαι τουλάχιστον ένα 6ωρο την ημέρα, χώρια οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας.»  Σύμφωνα με τον ίδιο, κατέχει το ρεκόρ με 24 συνεχόμενα πρωταθλήματα στους Πανδημοσιακούς Αγώνες που διεξάγονται μεταξύ των διαφόρων κρατικών υπηρεσιών από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι το 1990.

«Η προπόνηση μου γινόταν κάτω από δύσκολες συνθήκες, στο θορυβώδες περιβάλλον της υπηρεσίας, με εκατοντάδες πολίτες να μου αποσπούν την προσοχή»

Το μυστικό του, όπως λέει, είναι ότι η προπόνηση του γινόταν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, στο θορυβώδες περιβάλλον της υπηρεσίας του, με εκατοντάδες πολίτες να του αποσπούν την προσοχή καθημερινά. «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ» μας είπε.


Όνειρο του, πάντως, είναι μια μέρα να περάσει τη σκυτάλη στο γιο του, που πρόσφατα διορίστηκε στην ίδια υπηρεσία με τον πατέρα του. «Είμαι 45 χρονών τώρα και έχω κουραστεί. Του χρόνου παίρνω σύνταξη. Είναι καιρός να συνεχίσει αυτός την οικογενειακή παράδοση.» (tovatraxi)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35