Σύλληψη παρκαδόρων και υπεύθυνων κέντρων διασκέδασης…


Δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων κατηγορούνται...

ότι καταλάμβαναν αυθαίρετα υπάλληλοι κέντρων διασκέδασης στην Αττική, για να εξασφαλίσουν θέσεις στάθμευσης σε πελάτες τους. 


Σε εξόρμησή τους βραδινές ώρες του Σαββατοκύριακου, σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους σε Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη 14 ατόμων, εκ των οποίων οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι πέντε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Όπως διαπιστώθηκε, έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Με τις σε βάρος τους δικογραφίες, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Παράλληλα ενημερώθηκαν οι τοπικοί δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα καταστήματα αυτά τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.... (newsfish)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35