Γερμανική εταιρεία ψάχνει «δοκιμαστή οίκων ανοχής»...


Μία διεθνής εταιρεία με οίκους ανοχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία ζητά άτομα για να βαθμολογούν τους...


οίκους ανοχής της, χωρίς προτίμηση σε φύλο!


Ο λόγος για την γερμανική ιστοσελίδα Kaufmich.com, μια social media πλατφόρμα για άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, εταιρείες και πελάτες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πρόκειται για διεθνή εταιρεία με οίκους ανοχής σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία, και πάνω από 120 εργαζομένους.


Στην αγγελία αναφέρεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει κανείς πτυχίο πανεπιστημίου, κατά προτίμηση σχετικό με τον επιχειρηματικό τομέα, εμπειρία σε οίκους ανοχής και πιστοποιητικό ότι είναι υγιείς. Παράλληλα, θα προτιμηθούν όσοι είναι πολύγλωσσοι, και κυρίως οι ομιλούντες τη Γαλλικήν.

Τί θα κάνει όποιος προσληφθεί; Θα επισκέπτεται τους οίκους ανοχής και θα ελέγχει την ποιότητα, την καθαριότητα και τις ασφαλείς πρακτικές των οίκων ανοχής της εταιρείας για να σιγουρευτεί ότι όντως οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι «value for money».
Συγκεκριμένα η αγγελία γράφει: «Η θέση απαιτεί την επίσκεψη οίκων ανοχής. Θέλουμε άτομα που να χαίρονται να περνάνε καλά με άλλα άτομα και να μην φοβούνται να επικοινωνήσουν», σύμφωνα με το mirror.co.uk.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35