Ο Κώστας Βουτσάς προσπαθεί να κάνει παιδί...


Έτοιμοι για να προχωρήσουν την σχέση τους και να κάνουν το επόμενο βήμα, τον γάμο, αλλά και να αποκτήσουν ένα παιδί δηλώνουν ο 83χρονος Κώστας Βουτσάς και η 37χρονη σύντροφός του Αλίκη Κατσαβού...



Μιλώντας στο ΟΚ οι δυο τους εξηγούν ότι σκέφτονται το γάμο και ότι θα ήθελαν να τους παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης. «Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σαν παντρεμένοι. Θα μου άρεσε να μας παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που θαυμάζω πολύ» .


Μάλιστα, ο ηθοποιός δηλώνει πως με την Αλίκη Κατσαβού επιθυμούν να κάνουν παιδί, κάτι μάλιστα το οποίο ήδη προσπαθούν. «.Έχω κάνει συμφωνία με το Χάρο να βρεθούμε το 2044, οπότε έχω χρόνια μπροστά μου. Το παιδί είναι κάτι που θέλουμε πολύ και κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να τα καταφέρουμε».
Τέλος για ακόμη μία φορά αποκάλυψε πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα: «Μία με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι πλέον τόσο ακμαίος όσο ήμουν. Κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα, αλλά τα καταφέρνω, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ χάπια. Ρώτησα τον γιατρό μου, επειδή έχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, και μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ τέτοιου είδους βοηθήματα γιατί μακροπρόθεσμα θα μου κάνουν κακό», είπε χαρακτηριστικά... (nooz)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35