Ο Κώστας Μπίγαλης έγραψε θεατρικό έργο και πρωταγωνιστεί σε αυτό!!!


Μπορεί ο Κώστας Μπίγαλης να υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής στα 90s, και πολύ νεαρός σε ηλικία να πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Jesus Christ Superstar στην Αθήνα, ενώ συνυπήρξε...


στο ίδιο πλάνο με τον Αντονι Χόπκινς στην ταινία «Πράξεις των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» (1980) όμως τώρα κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, αυτή τη φορά στο θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα στη σκηνή του θεάτρου «Χυτήριο» ανέβηκε το πρώτο του θεατρικό έργο με τίτλο «Πέντε», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Ο ίδιος δεν έμεινε στο πόστο του συγγραφέα, αλλά ανέβηκε και στη σκηνή ως ηθοποιός. «Είναι η πρώτη μου απόπειρα να γράψω ένα θεατρικό και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια, γιατί το βίωσα ως μια πολύ δημιουργική διαδικασία» δήλωσε ο ίδιος στη real και συνέχισε: «Το θέατρο το αγαπούσα πάντα και το σπούδασα. Τώρα, με το πρώτο μου θεατρικό, επιχειρώ να μπω και λίγο πιο βαθιά σε αυτό τον χώρο, που είναι μεν γοητευτικός, αλλά ταυτοχρόνως δύσκολος και ανταγωνιστικός.


Στην παράσταση υπάρχουν έντονα στοιχεία κωμωδίας σε ένα απροσδόκητο σκηνικό - όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Ελπίζω να κερδίσει τον θεατή, με τον «κοφτερό» διάλογο, τον γρήγορο ρυθμό και την έντονη δράση»… (celebrity)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35