Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου απαντά, στο «κουτσομπολιό»… της αυλής!!!

Συντροφιά με τη Σίσσυ περάσαμε ένα απολαυστικό απόγευμα απολαμβάνοντας τον καφέ μας και κάνοντας λόγο για τους ανθρώπους που μας γεμίζουν αισιοδοξία και διάθεση για όνειρα και ζωή…


Τι σας έχει λείψει από τα παιδικά σας χρόνια; Η αθωότητα και η προσδοκία ενός καλύτερου κόσμου. Το κουδούνι του σχολείου να χτυπά… Επίσης, κάποιοι αγαπημένοι άνθρωποι που δεν υπάρχουν πια στη ζωή.

Ο αγαπημένος ήρωας των παραμυθιών, ποιος ήταν; Η Κάντυ-Κάντυ

Τι είναι για εσάς οι φίλοι; Οικογένεια

Θα συγχωρούσατε κάποιον που σας έχει πικράνει; Αν τον αγαπούσα πραγματικά, ναι!

Ποιο θεωρείτε ως Θείο δώρο στο χαρακτήρα σας; Την ανιδιοτέλειά μου Τι είναι για εσάς η δυστυχία; Εγκλωβισμός της σκέψης και του συναισθήματος σε κάτι δυσάρεστο.

Ποιο είναι το βασικό σας ελάττωμα; Το άγχος

Αν η μοίρα σας γύριζε την πλάτη, τι θα κάνατε για να την καλοπιάσετε; Θα της έγραφα ένα βιβλίο που να μιλά για την αδικία

Τι είναι για εσάς η ευτυχία; Αγάπη, Συντροφικότητα και Γέλιο

Πως εκδηλώνετε την αγάπη σας; Με ένα γλυκό χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα καλό λόγο και πολλές πράξεις προσφοράς.

Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάτι; Ναι, για την υπερβολικά καλοπροαίρετη στάση μου σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν

Τι είναι αυτό που σας δίνει ενέργεια; Η υγεία των ανθρώπων που αγαπώ και το χιούμορ

Η αισιοδοξία, υπάρχει στο λεξικό της ζωής σας; Πάντα …και είναι βασική λέξη!

Τι συναίσθημα σας δημιουργεί η καθημερινότητα; Άγχος, Κούραση αλλά και Χαρά

Έχετε προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη του άλλου; Ελπίζω πως όχι

Με τι ασχολείστε αυτό τον καιρό; Αν εννοείτε συγγραφικά, ολοκληρώνω το δεύτερο μυθιστόρημά μου, το τέταρτο σε σειρά βιβλίο μου.

Τι δεν θα θέλατε να μη σας κλέψουν από το θησαυροφυλάκιο της ψυχή σας; Την αγάπη μου για τους ανθρώπους

Ποιο βιβλίο θα θέλατε να είχατε γράψει; «Την Αίθουσα του Θρόνου» του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη

Σε ποια ταινία θα θέλατε να ήσασταν πρωταγωνιστής; «Στα Χαμένα Όνειρα» όπου πρωταγωνιστούσε ο Δ. Παπαμιχαήλ με την Αντιγόνη Βαλάκου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι; Όλα τα κινηματογραφικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου όπως οι μπαλάντες του Γιάννη Πουλόπουλου

Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο, το «γούρι» σας;Το γούρι μου δεν είναι αντικείμενο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου και με γεμίζουν αισιοδοξία και διάθεση για όνειρα και ζωή.

Ποια είναι η αγαπημένης σας ατάκα; «Τραγούδι είναι η ζωή που επαναλαμβάνεται σαν το ρεφρέν του» από το βιβλίο μου «Αν ήμουν τραγούδι»

Πως φαντάζεστε τον κόσμο από ψηλά; Γεμάτο χρώματα!

Ποιο υπουργείο θα θέλατε να αναλάβετε και για ποιο λόγο; Το Παιδείας για να φροντίσω τα παιδιά να έχουν σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αν σας όριζαν για λίγα λεπτά της ώρας «νομοθέτη», ποιο νόμο θα θέτατε σε εφαρμογή; Το νόμο περί αχαριστίας

Ποιόν από τους πολιτικούς μας, θα θέλατε να τον δείτε ως ήρωα σε καρτούν; Καλύτερα να δω τα καρτούν πολιτικούς.

Τι φοβάστε περισσότερο, από τους ανθρώπους; Τη ζήλια, το φθόνο και την αχαριστία

Αν μια κακιά μάγισσα σαν έκανε με το ραβδί της ζώο, τι θα θέλατε να είστε; Κύκνος

Πιστεύετε στα όνειρα; Πολύ! Γι’ αυτό και ονειρεύομαι ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά!

Τι κάνετε πριν πέσετε το βράδυ για ύπνο; Κάνω ένα μικρό check list για την επόμενη μέρα, θέτοντας προτεραιότητες και ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα μου έχει δώσει.

Αν σας ζητούσε ένα παιδί μια συμβουλή, τι θα του λέγατε;Να είναι προσεκτικό στο τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Να ονειρεύεται, να ελπίζει και να αγαπά τους ανθρώπους. Να μη σκέφτεται πόσο καλύτερο είναι από τους άλλους αλλά πόσο καλύτερο θέλει να γίνει σε σχέση με αυτό που είναι τώρα.



Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε µε υποτροφία Marketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αµερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έπειτα απέκτησε µεταπτυχιακό επίσης στο Marketing από διάσηµο πανεπιστήµιο της Αγγλίας. 


Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευµένα σεµινάρια Marketing, Επικοινωνίας & ΜΜΕ στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στον επαγγελµατικό τοµέα έχει εργαστεί ως Brand Manager & Marketing Manager σε πολύ γνωστές ελληνικές & πολυεθνικές εταιρείες, ενώ η τρέχουσα θέση της είναι Yπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας σε πολυεθνική εταιρεία.

Άρθρα της πάνω στο Marketing και το Management έχουν δημοσιευτεί σε γνωστό επιχειρηµατικό περιοδικό, ενώ στο παρελθόν έχει δηµοσιεύσει και αυτοτελή λογοτεχνικά διηγήµατα σε free press περιοδικό.

Παράλληλα, ασχολείται µε τη συγγραφή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφηµίσεων. Από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη κυκλοφορεί το μυθιστόρημά της "Αν 'Ημουν Τραγούδι", "Ιιίου & Κρόκο: η πιο μεγάλη κουνουποκροκοδειλοπεριπέτεια" και "Πιρουνάκης & Κουταλίτσα: Ανακαλύπτουμε τα Λαχανικά".



(Για τον ΑΥΛΟΓΥΡΟ και τον Παύλο Ανδριά)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35