Έτσι έχουν οι ειδήσεις: Κλείστε τα σχολεία, ανοίξτε τα καφενεία



Όταν λέμε πως αυτός είναι ο καημός του Έλληνα, να...

μας ακούτε. Αυτό τον καίει… το πώς θα πάει να κουτσομπολέψει, να δει κανά πισινό να λικνίζεται στο δρόμο και τα σχετικά. Όλα τα άλλα, είναι παραμύθια της Χαλιμάς.


Έτσι, η «Καθημερινή» γράφει «Επιστροφή στα θρανία με βάρδιες και αποστάσεις», εξηγώντας πως έχει η κατάσταση και τι πρέπει να προσέξουμε. Το ότι στα παιδιά δεν μπορούμε να βάλουμε νόμους, το γνωρίζουμε. Δεν τιθασεύεται η αθωότητα και ο αυθορμητισμός…

«Τα Νέα» επίσης κάνουν λόγο για μεγάλη κόντρα για τα σχολεία ανάμεσα στα κόμματα, μιας και τώρα έπιασε ο πόνος την αντιπολίτευση, για να έρθει «Η εφημερίδα των συντακτών» και να μας πει ειρωνικά, «Τα παιδία εμ-παίζει».

Η «Αυγή» συνεχίζει το δικό της τροπάριο της μουρμούρας λέγοντας πως είναι διάτρητο το σχέδιο της κυβέρνησης, με το «Ριζοσπάστη» να έχει πάρει τη ντουντούκα και να φωνάζει «Δε θα πληρώσει ξανά ο λαός», λες και τον ακούει κανένας ή λες και θα ιδρώσει κάποιου το αφτί.

«Το Ποντίκι» μας θυμίζει έναν ωραίο τίτλο του παρελθόντος,  «Στο κόκκινο επ' αόριστον», αλλά όχι τόσο πιασάρικο σήμερα, σε αντίθεση με την «Kontra News» που κάνει λόγο για καταστροφή μιας και δεν θα μπορέσουμε λόγω των μέτρων να πιούμε έξω τον καφέ μας «χαβαλεδιάζοντας»,  με αποτέλεσμα να έχουμε σύμφωνα με το σκεπτικό της, αναγκαστικό λουκέτο σε καφέ και εστιατόρια.

Για να φτάσουμε τέλος στη «Δημοκρατία», όπου μαθαίνουμε το λόγο που θύμωσε ο Τσιόδρας και αυτός δεν είναι άλλος από τον ξερολακιασμό που διακατέχει μερικούς ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας και δικάζουν από τον καναπέ και το θρόνο του wc, την κάθε απόφαση…

Κατά τα άλλα, καλή ημέρα να έχουμε και καλό μήνα, να είμαστε γεροί και να μείνουμε ενωμένοι, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας διασπάσουν.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35