«Άγριες Μέλισσες»: Ο «εφιάλτης» στους δρόμους του Διαφανίου

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «εφιάλτης» στους δρόμους του Διαφανίου

Τα όσα θα συμβούν στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο σίριαλ που έχει αγαπήσει τόσο, το τηλεοπτικό κοινό… κόβουν την ανάσα.

Η Ελένη συναντά όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα τη Δρόσω και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, με τον Τάκη όμως να έχει άλλη άποψη…

Ο Νικηφόρος από τη μια «τρελαίνεται» βλέποντας πως ο Μπάμπης πολιορκεί την Ασημίνα του και έτσι την πιέζει… να κόψει κάθε επαφή μαζί του, μ’ εκείνη  όμως να έχει άλλα σχέδια κατά νου. Από την άλλη, έχει να διαχειριστεί και την κόντρα που ξεσπάει στο συνεταιρισμό με την αλλαγή καλλιέργειας, με αποτέλεσμα να χάνει την ψυχραιμία του…

Ο «εφιάλτης» (βλ. Βόσκαρης) έρχεται στο Διαφάνι και ο Προύσαλης μαθαίνοντας πως δεν θα πάρει τελικά την προαγωγή, ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω και από τα δυο γεγονότα.

Και οι εξελίξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς η απόφαση της Πηνελόπης να παντρευτεί τον Γραμματικό, αναγκάζει τον Δούκας να την πετάει έξω από το σπίτι, την ίδια χρονική στιγμή που ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, με την Ανέτ εν αγνοία του να ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.

Η Ουρανία αντιλαμβάνεται τη σχέση του «παράνομου» ζευγαριού και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια… ενώ ένα περίεργο μυστικό που κρατάει στα χέρια του ο Βόσκαρης, αναστατώνει τον Δούκα, αισθανόμενος πως είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η συνέχεια επι της οθόνης… 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35