«Η Φάρμα»: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες του ριάλιτι...

«Η Φάρμα»: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες του ριάλιτι...

Δείτε όλους τους παίκτες που θα εμφανιστούν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Η «Φάρμα», το νέο ριάλιτι που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος μόλις αποκαλύφθηκαν.

Οι 14 παίκτες θα ζήσουν σε ένα κτήμα σαν αγρότες, ξυπνώντας από τα χαράματα και φροντίζοντας τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Οι παίκτες και τα βιογραφικά τους:

 

1ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ copy 494x600

 

Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ηλεκτρολόγος

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).

Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα.

Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

 2ματσουρτ 523x600

 

Βασίλης Μαντζουράνης, YouTuber1

O Βασίλης Μαντζουράνης μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 7 ετών.

Σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες σε παράρτημα του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στην Αθήνα. Το 2013 πήγε να μείνει με τη μητέρα του στη Γερμανία όπου και έμεινε για 1μιση χρόνο. Μέχρι το 2015 δούλεψε σε εργοστάσια και στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αυστραλία, στην Gold Coast, τη Μέκκα των surfers. Εκεί εργάστηκε παράνομα καθώς δεν είχε άδεια παραμονής σε μία επιχείρηση όπου γυάλιζαν αυτοκίνητα. Τα χρήματα ήταν καλά κάτι που του επέτρεπε να κάνει ταξίδια με την Αυστραλή φίλη του Vanessa. Στην επιστροφή τους από ένα ταξίδι στο Μπαλί, οι Αρχές τον εντόπισαν και του ανακοίνωσαν την απέλαση του.

Σε ένα μικρό δωματιάκι του αεροδρομίου της Αυστραλίας και μέσα σε 10 λεπτά αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τη φίλη του. Κι ενώ είχε ζητήσει να μεταβεί στη μητέρα του στη Φρανκφούρτη, οι υπεύθυνοι έκαναν λάθος και τον έστειλαν στην Αγγλία. Εκεί του παρέδωσαν το διαβατήριο του και ο Βασίλης βρέθηκε άφραγκος και χωρίς γνωστούς στο Λονδίνο. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε και την ίδια κιόλας ημέρα βρήκε δουλειά και σπίτι.

Η νέα του εργασία ήταν σερβιτόρος σε VIP events. Κι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ να σερβίρει τους διάσημους προσκεκλημένους της βασιλικής οικογένειας, στα πάρτι του δισέγγονου του Φρόιντ παρέα με τον Μικ Τζάγκερ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ , τον Μπόνο και πολλές άλλες διασημότητες.

Η επόμενη περιπέτειά του είχε τη μορφή ενός road trip με βανάκι στην Αμερική, κάτι που στη συνέχεια λάτρεψαν οι subscribers στο κανάλι του στο Youtube. Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Jack το βανάκι του σε μια φίλη του, με σκοπό να ξαναγυρίσει και να συνεχίσει τα ταξίδια του. Το βανάκι όμως πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς και κάπως έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει μία σειρά ρούχων και προϊόντων με το όνομα Jack’ s not dead, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει άλλο βαν.

Ο Βασίλης μπαίνει στη Φάρμα με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο ώστε να συνεχίσει τα ταξίδια που σχεδιάζει να κάνει, με προορισμό τον Αμαζόνιο και τη Βόρεια Κορέα. Μαζί του σκοπεύει να πάρει τον Γουντι από την ταινία Toy Story που τον συντροφεύει σε όλα τα ταξίδια του. Ο Γούντι, είναι δώρο του κολλητού του και για αυτόν είναι σύμβολο φιλίας.

 3ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΛΙΔΑ copy 496x600

 

Ειρήνη Κολλιδά, Personal Trainer

Η Ειρήνη Κολλιδά εργάζεται ως personal trainer . Εχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας, ενώ έχει πτυχίο και από το ΤΕΦΑΑ. Ασχολείται με το κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο Survivor το 2017.

Πριν από περίπου 8 χρόνια, στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν, γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Κώστα, ο οποίος δουλεύει σε προσωπική φρουρά επιχειρηματιών. Το Φθινόπωρο του 2013 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αλέξανδρος. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μάλιστα, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η απουσία της στοίχισε ιδιαίτερα στον γιο της, οπότε χρειάστηκε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

Η Ειρήνη Κολλιδά έχει δοκιμαστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από τις εκπομπές «It’s your Life” στον ΣΚΑΙ και «Μεσημεριάτικα» στο Open.

Τέλος, η Ειρήνη Κολλιδά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, αφού εδώ και πολλά χρόνια φτιάχνει βραχιολάκια για τον σύλλογο Πίστη. Αυτά πωλούνται on line με τα έσοδα να πηγαίνουν σε οικογένειες με παιδιά που έχουν καρκίνο.

 4ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ copy 600x598

 

Θανάσης Πάτρας, Παρουσιαστής - Ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας χαρισματικός μπαμπάς που του αρέσει να συνδυάζει βουνό, θάλασσα, καριέρα και οικογένεια. Το 2007 παντρεύτηκε την Κατερίνα Παγώνη με την οποία απέκτησαν το 2012 την κόρη τους, Ίλια Μανόλια.

Γεννήθηκε στη Δράμα, όμως, η δουλειά του πατέρα του που ήταν εκπαιδευτικός τον έφερε τελικά στους Σοφάδες Καρδίτσας, στους οποίους μεγάλωσε και πήγε σχολείο.

Μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, όμως ο… Tom Cruise και η ταινία Top Gun του άλλαξε κατεύθυνση καθώς μαζί με όλους τους φίλους του αποφάσισε να γίνει πιλότος! Η είσοδός του στον χώρο των media έγινε το 1994 όταν ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1. Η πρώτη του εμφάνιση στο «τηλεοπτικό γυαλί” ήταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «7 ημέρες Σκάι» που παρουσίαζε η Νανά Παλαιτσάκη. Ευρύτερα γνωστός, όμως, έγινε το 2004 όταν συμπαρουσίασε με τη Σοφία Αλιμπέρτη την εκπομπή του Alpha «Αυτό μας έλειπε!».

Ο Θανάσης Πάτρας εκτός από την Νανά Παλαιτσάκη και τη Σοφία Αλιμπέρτη έχει συνεργαστεί και με τους Θέμο Αναστασιάδη, Βλάσση Μπονάτσο, Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον «βάφτισε» Θανάση μιας και ως τότε τον έλεγαν όλοι Θάνο, Κώστα Χαρδαβέλλα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Έλντα Πανοπούλου, Σοφία Βόσσου και Νάντια Μπουλέ. Παράλληλα, ωστόσο, με την τηλεοπτική του καριέρα έχει παρουσία και στο ραδιόφωνο, ενώ έχει κάνει και διαφημίσεις.

 5ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΣΟΓΡΕΣΑΚΗ copy 482x600

 

Κυριακή Κατσογρεσάκη, αεροσυνοδός και εκπαιδευόμενη πιλότος

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το «φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της «την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”. Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

 

6ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ copy 452x600 

Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης Beach Bar)

Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος. Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Δήλωσε συμμετοχή στη Φάρμα μετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εμπειρία και να περάσει ωραία. Οι φίλοι του τον θεωρούν ήρεμη δύναμη, εργατικό, φιλικό, μάχιμο και προσαρμοστικό.

Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Στη Φάρμα θα του λείψουν τα ανίψια και οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα.

 7ΜΑΡΙΑ ΘΩΜΑ copy 549x600

 

Μαρία Θωμά, ηθοποιός

Η Μαρία Θωμά είναι γεννημένη στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει τελειώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το τμήμα Ιστορίας. Έχει ολοκληρώσει την σχολή της Μιμής Ντενίση και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Οι γονείς της ζουν στον Βόλο, ο πατέρας της δουλεύει χρόνια στον φωτισμό, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ενώ η μητέρα της στο παρελθόν έκανε φωνητικά σε τραγουδιστές. Έχει μια αδερφή η οποία ζει μόνιμα στην Γερμανία και ασχολείται ως διακοσμήτρια.

Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση («Για πάντα παιδιά», Open Beyond, 2019, «Τατουάζ», Αlphatv, 2017-2018, «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», Ant1, 2016-2017, «ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ», Netwix Ant1), στο θέατρο («Η Αλίκη στην χώρα των ψαριών» του Γιάννη Ξανθούλη, στον ρόλο της Αλίκης, «Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας» του Oscar Wilde, «Μήπως σας λένε Γιάννη», μουσικοχορευτική παράσταση, Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Χειμώνας 2015, «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», φαρσοκωμωδία , στο ρόλο της Μαρσέλ Μπαγιατέ, Θέατρο Αργώ Χειμώνας 2014- 2015, «Επτά επί θήβας», αρχαία τραγωδία σε σκηνοθεσία Πάνου Νακόπουλου, περιοδεία καλοκαίρι 2014, κορυφαία του χορού, «Οι Αδέσποτοι», μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Μέμης Σπυράτου, Θέατρο Βικτώρια, χειμώνας 2012-13, «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΒΙΟΥ», παιδική παράσταση Μαύρου Θεάτρου), στον κινηματογράφο(«Φαντασία», σκηνοθεσία Αλέξανδρος Καρδαράς, «ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ», σκηνοθεσία Τώνη Λυκουρέση), σε διάφορες διαφημίσεις και σε αρκετά video clip. Χρόνια είναι μέλος του συγκροτήματος XANAZOO.

Πέρα από την υποκριτική, έχει εργαστεί και ως σερβιτόρα, barwoman και γενικά στην εστίαση ενώ όταν δεν έχει δουλειά στο θέατρο εργαζόταν ως υπάλληλος σε καράβια. Πρόσφατα άνοιξε την δική της εταιρεία παραγωγής που δραστηριοποιείται κυρίως στη μουσική βιομηχανία.

Με τις αγροτικές εργασίες δεν έχει καμία επαφή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να την τρομάζει. Πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει η έλλειψη ζεστού νερού αλλά και του ρεύματος. Λατρεύει τη μαγειρική και θεωρεί ότι αυτό θα το εκτιμήσουν και οι συμπαίκτες της.

Με τη συγκατοίκηση δεν πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα. Κάτι που θα μπορούσε να την εξοργίσει είναι η τεμπελιά και η έλλειψη συνεργασίας. Περιγράφει τον εαυτό της ως επίμονη, τελειομανής, ανυπόμονη, εργατική, μεθοδική και με προσήλωση στον στόχο της.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν πριν 2 χρόνια, όταν ο πατέρας της είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Τότε απευθύνθηκε σε life coach. Εάν κερδίσει το Έπαθλο θέλει να το επενδύσει στην επιχείρηση της και να βοηθήσει ορφανά παιδιά.

Διαβάστε τη συνέχεια

https://www.in.gr/2021/02/23/itrash/farma-aytoi-einai-oi-14-paiktes-tou-rialiti/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35