Η Γη της Ελιάς: Οι δύο πρωταγωνιστές που μπαίνουν στη νέα σειρά…

Η Γη της Ελιάς: Οι δύο πρωταγωνιστές που μπαίνουν στη νέα σειρά…

Δύο νέα άφθαρτα πρόσωπα ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει στη νέα του σειρά στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός σκηνοθέτης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram έκανε γνωστά τα δύο πρώτα ονόματα από τους νέους πρωταγωνιστές στη νέα υποδημιουργία σειρά του Mega «Η γη της Ελιάς» που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Πρόκειται για το γοητευτικό ελληνο – ιρλανδό ηθοποιό Λίαμ Καρυτινό (του οποίου η καταγωγή είναι από το Ρέθυμνο της Κρήτης) και την Αφροδίτη Λιάντου οι οποίοι θα κληθούν να ενσαρκώσουν δύο από τους ήρωες της ολοκαίνουριας σειράς «Η γη της Ελιάς» που φέρει τις υπογραφές της Βάνας Δημητρίου και του γνωστού δίδυμου Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου.

Σημειωτέων ότι η Αφροδίτη Λιάντου έχει ξανασυνεργαστεί με το δίδυμο Κούλλη Νικολάου – Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Η Αφροδίτη είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου και είναι σήμερα 21 χρονών. Έχοντας κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της τρέφει μεγάλη αγάπη για την μουσική και το τραγούδι. Από τα σχολικά της χρόνια συμμετείχε σε χορωδίες.

Παρόλο που από μικρή ήθελε να σπουδάσει Φυσική, την κέρδισε τελικά η μεγάλη της αγάπη για την μουσική. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Performing Αrt. Στις μουσικές σπουδές της αρχικά καταπιάστηκε με το Musical Theatre αλλά στη πορεία στράφηκε σ’ αυτό που την εκφράζει περισσότερο, να γράφει και να ερμηνεύει τραγούδια.

Οι δύο νέοι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι για τα γυρίσματα της νέας σειράς “Η Γη της Ελιάς” που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν, στο MEGA… σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο youfly.com



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35