«Σέρρες»: Όλο το παρασκήνιο για τη νέα σειρά του Καπουτζίδη

«Σέρρες»: Όλο το παρασκήνιο για τη νέα σειρά του Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν στην τηλεόραση, μέσα από τη νέα του σειρά με τίτλο “Σέρρες”! Ο τίτλος προέρχεται από την πατρίδα του ηθοποιού – σεναριογράφου, ένας τόπος που αγαπάει ιδιαίτερα και επιθυμεί να αναδείξει, μέσα από το νέο αυτό έργο μυθοπλασίας.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες και θα αφορά την τοπική κοινωνία της περιοχής. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, τις συνήθειες  τους, τα ήθη και τα έθιμα τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει και η Δήμητρα Καλφούντζου στο STAR KouKou, θα δούμε και στοιχεία από τη ζωή του ίδιου του Γιώργου Καπουτζίδη να αναπαρίστανται στα μάτια μας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τη νέα του σειρά Σέρρες, θα τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο την πατρίδα του, την οποία και αγαπά πολύ. Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κανάλια, το κανάλι της ΕΡΤ και το κανάλι του ΑΝΤ1. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, όπως, επίσης, συνεχίζεται και η αναζήτηση του βασικού καστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ήδη στην ΕΡΤ, με την εκπομπή του “Στο Δρόμο για το Τόκιο”.

Αναμένουμε να δούμε αν η σειρά αυτή θα προβληθεί από την ΕΡΤ, ή θα την δούμε σε άλλον σταθμό. Άλλωστε, ποιο κανάλι δε θα ήθελε μία σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία θα καθηλώσει τους τηλεθεατές; Πηγή: https://youfly.com/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35