«Η γη της ελιάς»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς του Mega

«Η γη της ελιάς»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς του Mega

Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου υπογράφουν τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς». Μια ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση!

Ένα συνηθισμένο απόγευμα, η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή!

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Μυρτώ Βρεττάκου, Στέφανος Καπερνάρος, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης

Παίζουν: Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας και οι Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης.

Συμμετέχει φιλικά η Άντζελα Γκερέκου. Στον ρόλο του Λυκούργου ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας η Λυδία Κονιόρδου και guest star η Μάρω Κοντού.

Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?v=RWrbhG6x_Js&t=39s



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35