Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πάντα για τη νέα σειρά του MEGA

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πάντα για τη νέα σειρά του MEGA

Το MEGA μπαίνει πολύ δυναμικά την επόμενη σεζόν με το νέο πρόγραμμά του να είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Πληθώρα ελληνικών σειρών ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα για όλα τα γούστα. Στο ρεπερτόριο του MEGA-λου καναλιού μπαίνει και η νέα κωμική σειρά, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, μία ιστορία που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό!

Πιο συγκεκριμένα, η νέα κωμωδία έρχεται δια χειρός του γνωστού διδύμου Ρέππα – Παπαθανασίου. Οι αγαπητοί σεναριογράφοι κάνουν τη μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη κι υπόσχονται αξέχαστες και ξεκαρδιστικές στιγμές στους τηλεθεατές. Εικοσιπέντε χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδια της σειράς τους «Δις Εξαμαρτείν» οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έρχονται στο MEGA με την τρίτη σειρά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το «Δις Εξαμαρτείν», το δίδυμο έχει προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση τις «Τρεις Χάριτες» μία καθοριστική σειρά για την κωμωδία στην τηλεόραση. Συνολικά έχουν γράψει και σκηνοθετήσει 28 πρωτότυπα θεατρικά έργα, έχουν διασκευάσει 12 άλλων συγγραφέων, ενώ στο σινεμά έχουν κάνει 4 ταινίες.

 

τιρα

 

Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της σειράς

Η πλοκή της κωμικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα διαδραματίζεται στο Κουδουνάρι, μία φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Κωμικοτραγικές καταστάσεις έρχονται που θα αναστατώσουν τη νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, ενώ παράλληλα θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου. Την ίδια στιγμή, θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην Πένη και τον Λυκούργο, ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει στο Κουδουνάρι κι έχουν μία μοναχοκόρη τη Λίζα, που σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα μοιάζουν τέλεια και το μοναδικό τους όνειρο είναι να δουν την κόρη τους νυφούλα δίπλα σε έναν καλό γαμπρό. Δίπλα τους σε μία μονοκατοικία ζουν η Πωλίνα, η αδερφή της Πένης και ο άντρας της, ο Βασίλης.

Διαβάστε τη συνέχεια…

https://youfly.com/tileorasi/sybetheroi-apo-ta-tirana-ta-panta-gia-ti-nea-seira-tou-mega/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35