«Το Αύριο Μας Ανήκει»: Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου

«Το Αύριο Μας Ανήκει»: Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου

1μας

 

«Το Αύριο Μας Ανήκει» έρχεται καθημερινά στις 18:40, στο MEGA, με καταιγιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές.

 

Επεισόδιο 46 (Δευτέρα 15 Νοεμβρίου):

Ο Νικηφόρος, με την στήριξη της Έλλης, παίρνει τη γενναία απόφαση να μιλήσει για τη σκευωρία που στο παρελθόν του κόστισε την απόλυσή του από την Αστυνομία. Η Κορίνα καταφέρνει να συναντήσει τον Πασχάλη, που ακόμα κρύβεται. Ο Λιάκος παραδίδει τις φωτογραφίες στη Λιβάνη, ενώ η Χριστίνα παριστάνει τη σύντροφο του Μιχάλη και τον συνοδεύει στον γάμο ενός παιδικού του φίλου.

 

Επεισόδιο 47 (Τρίτη 16 Νοεμβρίου):

Η Φανή βλέπει την Κορίνα στην αγκαλιά του Μίλτου, αλλά αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν. Η Σοφία ανησυχεί για την Νικολέττα, η οποία ανακαλύπτει τυχαία ποιος είναι ο δότης του νεφρού της και αποφασίζει να μαζέψει πληροφορίες για τη ζωή του. Η Χριστίνα γνωρίζει τη μητέρα του Μιχάλη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να ταράξει τα νερά.

 

Επεισόδιο 48 (Τετάρτη 17 Νοεμβρίου):

Η Στέλλα ζητάει από τον Κωστή να πείσει τον πατέρα του να παραδοθεί. Ο Πασχάλης δεν είναι πια ασφαλής στην κρυψώνα του και ο Χριστόφορος προσπαθεί να τον προστατέψει. Η Σοφία προσπαθεί να προστατέψει τη Νικολέττα αλλά εκείνη αρνείται να συνεργαστεί και δείχνει απόμακρη. Ο Ορέστης συνέρχεται. Το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να δει τη Σοφία, ενώ, την ίδια ώρα, εκείνη δεν έχει ιδέα ότι ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.

 

Επεισόδιο 49 (Πέμπτη 18 Νοεμβρίου):

Ο Κωστής πάνω στον θυμό του ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που δείχνει τη Βένια να φιλιέται με τον Λεωνίδα, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στα δύο παιδιά. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη και αποφασίζει να πάει κρυφά να τον βρει. Η Φανή δίνει μια συνέντευξη, υποστηρίζοντας δημόσια τον Νικηφόρο για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά για τα κυκλώματα διαφθοράς στη Δημόσια Τάξη.

 

Επεισόδιο 50 (Παρασκευή 19 Νοεμβρίου):

Η Βένια δέχεται μπούλινγκ λόγω του βίντεο που ανέβασε ο Κωστής. Ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με την Κατερίνα και της εξηγεί ότι, αν προχωρήσει σε κατάθεση εναντίον του για πράγματα που δεν γνωρίζει, θα την πολεμήσει. Η Σοφία εξακολουθεί να αγνοεί πως ο Ορέστης ζει και αφοσιώνεται στη φροντίδα της Νικολέττας που αναρρώνει. Η Στέλλα φτάνει στο μοναστήρι που κρύβεται ο Πασχάλης, ενώ η Κορίνα αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Μένιο.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35