«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»: Το σύνορο…

«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»: Το σύνορο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30, ΣΤO MEGA

Επεισόδιο 11ο: Τίτλος: «Το σύνορο»

 

ΩΚΟΜ2

 

1902-1921 Κακοχώρι:  Ο νεογέννητος Παυλής σώζεται από τη γενναιοψυχία της Ελένης, που αψηφά την πολυετή βεντέτα των δύο οικογενειών, και στέκεται δίπλα του σαν δεύτερη μάνα. 

Ο Παυλής Δρακάκης και ο Στεφανής Καζάκης μεγαλώνουν με το γάλα της ίδιας μάνας και δημιουργείται μεταξύ τους μία δυνατή φιλία που ξεπερνά το μίσος των δύο οικογενειών.  Το κακό, όμως, καραδοκεί και, όταν θύμα της βεντέτας πέφτει ο αδελφός του Παυλή, ο πατέρας του τον ορκίζει να πάρει το αίμα τους πίσω αφαιρώντας τη ζωή του αγαπημένου του φίλου. 

Ο Στεφανής ξέροντας πως δε θα γλιτώσει, είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί.  Όμως, ο Παυλής δεν μπορεί να σκοτώσει τον αδελφικό του φίλο.  Αντί γι’ αυτό ενώνουν το αίμα τους και ορκίζονται αιώνια φιλία.  Ο Στεφανής κρύβεται σε μια σπηλιά, ενώ ο Παυλής βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να σταματήσει την κατάρα που έχει ξεκληρίσει τις δύο οικογένειες.  Ζητά τη βοήθεια του Δράκο-Τζον, του πλούσιου θείου του που ζει στην Αμερική, και με την επιστροφή του στο χωριό αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια:  ο Στεφανής είναι ζωντανός. 

Οι δύο φίλοι γίνονται σύμβολο συμφιλίωσης των δύο οικογενειών και προχωρούν στην κατασκευή της εκκλησίας του Αη Γιώργη τιμώντας τη μνήμη του νεκρού αδελφού του Παυλή. 

 

ΩΚΟΜ1

 

Στα θυρανοίξια της εκκλησίας ένας κόρακας κάθεται στο καμπαναριό και ένας χωριανός τον πυροβολεί, αλλά αστοχεί.  Η παρεξήγηση που ακολουθεί κορυφώνεται με έναν καταιγισμό πυροβολισμών και τα πτώματα σωριάζονται το ένα μετά το άλλο.  Ο Στεφανής και ο Παυλής αγκαλιάζονται ώσπου μια σφαίρα διαπερνά το στέρνο και των δύο φίλων.

Η αυλή της εκκλησίας έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο. Τα ονόματα των νεκρών και η ημερομηνία 12 /7/1921 χαράζονται στις ταφόπετρες.

Στο 11ο επεισόδιο εμφανίζονται και οι ηθοποιοί:

Στράτος Πλανάκης, Στράτος Ανδρεαδάκης, Στελλίνα Κουρή, Γιώργος Κιμινουλάκης, Ανδρέας Κουτσογιαννάκης, Δέσποινα Πολαναγνωστάκη, Γιώργος Γασπαράκης, Αργυρώ Τσιναράκη, Ευασία Κουτουλάκη, Στέλιος Μάινας, Αντώνης Μπασιάς

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Θωμάς Βαρβίας

Σκηνογράφος: Γιώργος Γεωργίου

Πρωτότυπη Μουσική: Μίνως Μάτσας

Ενδυματολόγος: Νατάσα Σαρρή

Ήχος: Μαρίνος Αθανασόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής: INDIGO VIEW PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

«ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ»

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ MEGA

#KomantaKaiDrakoi

#ToMegaToKalo

#MegaNeoProgramma

Facebook: @megatvcom

Twitter: @megatvofficial

Instagram: @megatvcom

www.megatv.com

Δείτε το τρέϊλερ

https://www.youtube.com/watch?v=IU3H9v8mqRs&t=3s



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35