Άγιος Παΐσιος: «Δε μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα»...

Άγιος Παΐσιος: «Δε μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα»...

Το μακρινό ταξίδι της ξενιτιάς ξεκίνησε, με μπροστάρη τον πάτερ Αρσένιο και η συγκίνηση είναι μεγάλη...

Άνθρωποι ξεριζωμένοι από τον τόπο τους, εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, έχοντας στα χέρια τους μόνο μία βαλίτσα γεμάτη προσωπικά αντικείμενα και χαμένα όνειρα. Ο πάτερ Αρσένιος προσπαθεί να δίνει δύναμη και κουράγιο στους ταλαιπωρημένους συγχωριανούς του, που αναγκάστηκαν να βιώσουν αυτή τη μεγάλη συμφορά.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Άγιος Παΐσιος, πρόσφυγες και Έλληνες θα γνωριστούν, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να συνυπάρξουν, οι δυσκολίες, όμως, θα είναι πολλές.

Οι “ντόπιοι” δε θα δουν με καλό μάτι τους ξενιτεμένους. Πολλοί θα τους κατηγορήσουν, θα τους φερθούν απάνθρωπα, θα φωνάξουν πως ήρθαν στη χώρα για να πάρουν τις δουλειές τους. Ο μικρός Ραφαήλ θα ρωτήσει την γιαγιά του πληγωμένος “Αυτή είναι η Ελλάδα;”. Τότε, εκείνη, με πόνο στη φωνή της θα απαντήσει “Δε μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μάνα…”.

«Τι σας πήραμε ρε;»

Ο Ιορδάνης θα συγκρουστεί με τους Έλληνες στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Άγιος Παΐσιος, ουρλιάζοντας πως δεν ήρθε στον τόπο τους για να κλέψει τη δουλειά τους. Ο Ιορδάνης, είναι ένας άνθρωπος της καθημερινής βιοπάλης με ντόμπρο χαρακτήρα, που δεν θα διστάσει ποτέ να πει τη γνώμη του.

Έχοντας σαφώς ηγετικές τάσεις, δημιουργεί γύρω του μια ομάδα που πολλές φορές αμφισβητεί τις αποφάσεις των άλλων. Η παρουσία του Αγίου Αρσενίου είναι η μόνη που μπορεί να τον συγκρατήσει από ακραίες αποφάσεις και πράξεις. Μετά την Κοίμηση του Αγίου η σύγκρουση με τον πρόεδρο είναι αναπόφευκτη. Εκεί, θα χωρίσουν και οι δρόμοι τους…

Δείτε το σίριαλ

https://www.megatv.com/tag/agios-paisios/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35