Ο Δάσκαλος: Οριστικά από τη νέα σεζόν η σειρά του Παπακαλιάτη

Ο Δάσκαλος: Οριστικά από τη νέα σεζόν η σειρά του Παπακαλιάτη

«Ο Δάσκαλος» είναι ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές αυτής της χρονιάς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όχι μόνο επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά επιστρέφει και στο MEGA ύστερα από πολλά χρόνια. Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τη νέα του δουλειά, η οποία από τις φωτογραφίες και μόνο φαίνεται προσεγμένη και πολλά υποσχόμενη. Θα προβληθεί τελικά από τη νέα σεζόν «Ο Δάσκαλος»; Ποιοι ήταν οι λόγοι που καθυστέρησε να βγει;

Την απάντηση έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη στη Συνέντευξη Τύπου της νέας παράστασης «Το Σώσε», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 16 Μαρτίου, στο Θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πέρα από θέατρο, κάνει και τηλεόραση, αφού παίζει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Θα προβληθεί νομίζω από Οκτώβριο, αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότεροι περιμέναμε η συγκεκριμένη σειρά να προβληθεί φέτος και συγκεκριμένα τον Απρίλιο. Ωστόσο κάτι τέτοιο εν τέλει δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: https://youfly.com/  

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35