Star: Λίγο πριν το Πάσχα η νέα κοινωνική καθημερινή σειρά «Τρία μίλια»

Star: Λίγο πριν το Πάσχα η νέα κοινωνική καθημερινή σειρά «Τρία μίλια»

Το σημείο στο οποίο ενώνεται η θάλασσα με τον ουρανό, στον ορίζοντα, απέχει από την ακροθαλασσιά τρία-ναυτικά- μίλια. Και είναι ένα όριο.

Το όριο αυτό αποτελεί τον τίτλο της νέας κοινωνικοδραματικής σειράς του Star, «Τρία μίλια», η οποία σχεδιάζεται να βγει στον αέρα λίγο πριν το Πάσχα.

Ο σταθμός δημοσιοποίησε και μεταδίδει ένα ιντριγκαδόρικο τρέιλερ δίνοντας στον θεατή να αντιληφθεί ότι η πλοκή της σειράς εκτυλίσσεται καλοκαίρι (παρότι τα γυρίσματα έγιναν προχωρημένο Οκτώβριο στην Κύθνο) σε κάποιο νησί κάπου στο Αιγαίο.

Μια γιατρός κατά το σενάριο του Άγγελου Χασάπογλου επιστρέφει στο νησί της, η επιστροφή αυτή όμως λειτουργεί σαν θρυαλλίδα για πολλές καταστάσεις, καλά σκεπασμένα μυστικά, ανομολόγητες σχέσεις και πράξεις της περίκλειστης νησιωτικής κοινωνίας.

«Τα “Τρία Μίλια” αφηγούνται την ιστορία μιας γυναίκας που βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της, να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της και να κάνει ένα βήμα στο άγνωστο», σημειώνει το κανάλι.

Αλλά στο «κάδρο» υπάρχουν και άλλοι.  Ό,τι και όσα συμβαίνουν, κατά το σενάριο, μετατρέπουν «ένα ήσυχο και όμορφο νησί, σε ηφαίστειο από ένοχα μυστικά, που είναι έτοιμο να εκραγεί».

Η σειρά ολοκληρώνεται σε 80 45λεπτα επεισόδια, θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του Star, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, και εκτιμάται ότι θα κάνει πρεμιέρα πριν το Πάσχα.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Κώστα Κιμούλη, σκηνοθετικό συντονισμό έχει κάνει ο Πάνος Κούτρας, τη σκηνοθεσία στα γυρίσματα πλατό έκανε ο Βασίλης Ντούρος και εκείνα σε εξωτερικούς χώρους ο Σίμος Κοροξενίδης. Τα σκηνικά είναι του Μιχάλη Σδούγκου.

Πρωταγωνιστούν οι  Χάρης Σώζος, Χάρης Γρηγορόπουλος,  Τόνι Δημητρίου, Ευγενία Παναγοπούλου,  Γιάννης Ποιμενίδης,  Ευαγγελία Μουμούρη,  Δημήτρης Λιακόπουλος.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς το ερμηνεύει η Ντέμη σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική σύνθεση για τα πρωτότυπα κομμάτια της παραγωγής. Πηγή: https://www.topontiki.gr/  



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35