Γιώργος Νινιός: Δυναμική επιστροφή στην TV σε ρόλο χίπι

Γιώργος Νινιός: Δυναμική επιστροφή στην TV σε ρόλο χίπι

Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς επιστρέφει στη μικρή οθόνη!

Δίπλα στη Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 (Δανάη Μιχαλάκη) θα δούμε τον αρρενωπό και γοητευτικό 63χρονο ηθοποιό Γιώργο Νινιό. Αυτό κι αν είναι comeback!

Τελευταία φορά που τον είχαμε χαρεί στο γυαλί ήταν στη σειρά «Έρωτας μετά» στον Alpha, το 2020, με την ιδιαίτερη φωνή του. Ο Γιώργος Νινιός φαίνεται ότι θα ενδυναμώσει το καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η παραλία», που θα απολαύσουμε από τον Ιανουάριο του 2023, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, και θα γοητεύσει με τους γκρίζους κροτάφους του το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.

Ο βραβευμένος θεατρικός ηθοποιός έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας κατά καιρούς στην τηλεόραση, κρατώντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές-σταθμούς για την TV, όπως τα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», το «Μη φοβάσαι τη φωτιά», «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Μαύρος ωκεανός», «Έρωτας», «Είναι στιγμές».

Η σειρά, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, θα μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης, όπου θα εξερευνήσουμε το κοινόβιο των χίπηδων μέσα από έρωτες, μουσική, χορό, ελευθερία, μυστήριο, αλλά και ένα έγκλημα.

Στο καστ θα δούμε τους Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρη Μοθωναίο, Κώστα Νικούλι, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Μιχαλάκη, Νικόλα Παπαγιάννη και (πιθανότατα) τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο σε ρόλο-κλειδί.

Πηγή: https://www.espressonews.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35