Σασμός: Τραγικές ώρες για τη Στέλλα - Βρίσκει απέναντί της όλο το χωριό

Σασμός: Τραγικές ώρες για τη Στέλλα - Βρίσκει απέναντί της όλο το χωριό

Η νέα της κίνηση τη φέρνει αντιμέτωπη με όλους…

Η Στέλλα είναι μία από τους πιο άτυχους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Η προσωπική της ζωή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πάει από το κακό στο χειρότερο αφού μέσα σε μία σεζόν έχει καταφέρει να χάσει όχι έναν αλλά τρεις άνδρες από το πλευρό της.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Στέλλα Καμαριωτάκη έζησε τον έρωτα στην αγκαλιά του Γεράσιμου, όμως έμεινε ξανά μόνη, καθώς αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη.

Η απόφαση της Στέλλας τη φέρνει αντιμέτωπη με το χωριό στον Σασμό

Μόλις γίνεται γνωστός ο θάνατος του Άγγελου, ο Μαθιός συλλαμβάνεται, ενώ τη θέση του στο κελί παίρνει η Καλλιόπη η οποία ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον γιατρό. Η Στέλλα δεν έχει σκοπό να αφήσει τους Σταματάκηδες έτσι και αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Η απόφαση αυτή θα τη φέρει αντιμέτωπη με το χωριό που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Στέλλα θέλει να υπερασπιστεί έναν δολοφόνο.

Απέναντί της βρίσκει όμως και τους γονείς της οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν πως η απόφαση αυτή θα της κάνει κακό και πως δεν πρέπει να αφήσει τα συναισθήματα του Αστέρη να την παρασύρουν. Εκείνη δεν ακούει κανέναν και επιμένει πως η οικογένεια των Σταματάκηδων είναι αθώα.

Τελικά η δικηγόρος θα δικαιωθεί όταν ο Κώστας ομολογήσει πως ο πραγματικός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου είναι εκείνος.

Ο έρωτας που θα βρει η Στέλλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤV24, η όμορφη δικηγόρος θα βρει, και μάλιστα σύντομα, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα που θα εμφανιστεί ξαφνικά στην τοπική κοινωνία του νησιού και μάλιστα όχι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35