Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος διαβάζει την διαθήκη του Ιάκωβου. Κληρονόμος ο Στέφανος Καπερνάρος!!!

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος διαβάζει την διαθήκη του Ιάκωβου. Κληρονόμος ο Στέφανος Καπερνάρος!!!

Μια δυσάρεστη είδηση θα έρθει να σοκάρει την οικογένεια των Βρεττάκων που θα βιώσει εξαιρετικά δύσκολες και δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, μια μυστηριώδης γυναίκα, θα πλησιάσει τον Λυκούργο και θα του ανακοινώσει πως ο επιστήθιος φίλος του, ο Ιάκωβος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο δικηγόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και είναι αυτός που πλέον θα πρέπει να μεταφέρει στους συγγενείς του, την είδηση πως ο Ιάκωβος δεν είχε πάει στην Ισπανία για κάποια δουλειά αλλά για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Ο Λυκούργος ζητάει από τον Ισίδωρο να μαζέψει όλη του την οικογένεια, όπου και ανακοινώνει την δυσάρεστη είδηση, που σοκάρει τους πάντες και ιδίως την Ιουλία και την Μυρτάλη που του είχαν μεγάλη αδυναμία.

Έπειτα θα γίνει το άνοιγμα της διαθήκης του, μέσα από την οποία αφήνει τα πάντα στην Ιουλία, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της.

Εξαίρεση μόνο αποτελεί το σπίτι στην Ισπανία, το οποίο αφήνει στον Στέφανο Καπερνάρο, ο οποίος θα παραμείνει στην Ιβηρική με την ίδια δουλειά και τον ίδιο μισθό.

Πηγή: https://www.sportime.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35