«Μαύρο Ρόδο»: Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη, ενώ ο Πέτρος σοκάρεται με όσα ανακαλύπτει

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη, ενώ ο Πέτρος σοκάρεται με όσα ανακαλύπτει

Πάμε να δούμε τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια, της παραγωγής του MEGA

Επεισόδιο 13 (Κυριακή 30/10)

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει από την Ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες.  Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μία έκπληξη περιμένει την Ευτυχία.  Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη. Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη.

Επεισόδιο 14 (Δευτέρα 31/10)

Η Ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι  δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό. Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη.  Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Επεισόδιο 15 (Τρίτη 1/11)

Ο Μητροπολίτης και η Ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι, παίρνοντας  στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του, επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Όμως, το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο, θα ανατρέψει τα σχέδιά του, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού. Παράλληλα, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35