Φαντασία: Η νέα μίνι σειρά του Ant1 είναι αφιερωμένη στα μπουζούκια του ‘90 επί ΠΑΣΟΚ

Φαντασία: Η νέα μίνι σειρά του Ant1 είναι αφιερωμένη στα μπουζούκια του ‘90 επί ΠΑΣΟΚ

Πότε θα κάνει πρεμιέρα…

Ένα ταξίδι σε μια εποχή που άφησε ανεξίτηλο το δικό της αποτύπωμα ξεκινά στον Ant1 την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 22:00 και κάθε Τετάρτη μέσα από την νέα μίνι σειρά του σταθμού «Φαντασία» και σε 3 επεισόδια.

Γεμάτη από μοιραίους έρωτες και καλό ελληνικό τραγούδι, η «Φαντασία» έρχεται στον Ant1 σε μία μίνι σειρά τριών επεισοδίων για να μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μια περίοδο της ελληνικής λαϊκής μουσικής που άφησε τη δική της εποχή.

Η μίνι σειρά «Φαντασία» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 22:00 και περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Αλέξη Καρδαρά και μουσική Μίνωα Μάτσα.

Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», αποτυπώνει την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s.

Με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Γιάννη Στάνκογλου, Ρένα Μόρφη, Στέλιο Μάινα, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιρόη Μυριαγκού, Αντίνοο Αλμπάνη, Γιάννη Νταλιάνη, Άννα Καλαϊτζίδου και Ανδρέα Νάτσιο, η σειρά αφηγείται με ρεαλισμό μια εποχή που αποτέλεσε σημείο καμπής της ελληνικής λαϊκής μουσικής κουλτούρας, αλλά και ενός ολόκληρου lifestyle.

Τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια, αγάπες και λουλούδια… με αυτές τις πέντε λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει την ατμόσφαιρα της εποχής.

Στο επίκεντρο της πλοκής, το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορά της και το λαϊκό-ποπ αστέρι της εποχής, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούριων κομματιών που είναι συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της περιόδου.

Φαντασία: Η υπόθεση

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το «Ciao ANT1» και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος». Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή), με μοναδική φωνή, καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Βλάσης Χρηστάκης), στις «Χάντρες». Ένας λαϊκό-ποπ τραγουδιστής, ο Νίκος Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35