Αυτή η νύχτα μένει: Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία

Αυτή η νύχτα μένει: Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία

Ερωτικές συναντήσεις και εντάσεις κρύβουν μέσα τους τα επεισόδια που ακολουθούν… 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 13

Η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Ο Χρήστος από την άλλη έχει πάρει φωτιά. Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο, καθησυχάζει τις κόρες του και ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω. Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο. Κι ενώ η Νίτσα δέχεται τελικά την πρόσκληση του Γιώργη και βγαίνουν επιτέλους μαζί, η παρέα αποχαιρετά το Σήφη και η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο. Έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 14

Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία. Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη, κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει την πίεσή του στον Στρατή, με τον Στέλιο να αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής. Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι. Στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση και στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Σταύρος.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 15

Ενώ ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του. Καθώς ο καινούργιος πιανίστας παίρνει τη θέση του στο μαγαζί φέρνοντας μαζί του ένα καινούριο κόσμο, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν.

«Αυτή η νύχτα μένει», Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 22:40



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35